Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

UPPLEV JULEN PÅ NK.

Varmt välkommen in i julens magiska värld bland evenemang, erbjudanden och delikatesser. Upptäck våra julklappstips både i varuhusen och online.
Bally popup
Nyhet
Nu finns Bally Curling Popup på NK för att erbjuda högklassiga vinterskor som håller hela livet. Upptäck ett unikt sortiment med både herr- och damskor på Entréplan.
Nk Holiday COncierge
Jul på NK
Nu slår vi upp dörrarna till NK Holiday Concierge på Plan 1 i Stockholm. Här kan du få hjälp med allt från en personlig gravyr på flaskan till favoritdoften, till monogram på de mjuka klapparna. Upptäck även ett kurerat utbud av klappar och julgåvor som du bara kan köpa här.
Parkering NK
NK NYCKELN
Nu erbjuder vi utökad parkeringsförmån för dig med vit NK Nyckel. Till och med den 31 december får du med vit NK Nyckel parkera kostnadsfritt i tre timmar under varuhusets öppettider på lördagar och söndagar.
NK Presentkort
Service & Tjänster
På jakt efter en gåva till den kräsna eller till den som helst bestämmer själv? Med ett NK Presentkort kan du inte misslyckas. Presentkortet kan nu även köpas online.
Julmat på NK.
ÄTA PÅ NK
På NK hittar du delikatesser och råvaror som gör julen. Här finns något för alla smaker.
Service på NK
Service & Tjänster
På NK kan du förvänta dig service utöver det vanliga. Skräddarsydda skor, en personlig doftkonsultation eller personal shopping med NK:s stylister är några av de servicetjänster vi erbjuder i varuhuset.

Exklusivt för dig med NK Nyckeln.

xx
Skaffa NK Nyckeln Mastercard och samla poäng vid alla dina köp.
xx
När du som är eller blir Nyckelkund handlar på NK får du poäng direkt in på ditt Nyckelkort (utöver ett fåtal undantag). Poängen omvandlas sedan till bonus att använda när du shoppar.
Fri frakt
En av många förmåner du får som Nyckelkund är fri frakt på alla köp i NK e-handel när du beställer till ditt postombud.
gbg department
sthlm