Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Festkläder på NK

Fest- och bröllopsmode med NK Personal Shopping.

NK:s stylist Lisa Rogalin hjälper dig att hitta sommarens partylook på nk.se. Vill du ha personlig service med hjälp av en stylist? Boka tid med NK Personal Shopping via länkarna nedan.

Boka personlig styling på NK i Göteborg

Boka personlig styling på NK i Stockholm 

Lisa Rogalin om sommarens partymode

Lisa Rogalin från NK Personal Shopping

Hej Lisa! Hur ser våren och sommarens festmode ut?

- Vi märker verkligen att folk längtat efter fest vilket är fantastiskt roligt. Några av trenderna som vi ser mycket av är kort-korta kjolar, metallic, men också starka soliga färger. Jag tycker också att vi ser en starkare individualitet, folk har helt enkelt på sig det dom trivs bra i vilket är väldigt roligt att se.

Om man bara ska köpa ett plagg till våren och sommarens fester, vad föreslår du då?

- Svårt, speciellt nu när det finns så mycket roligt festmode på NK. Mitt tips är att satsa lite extra på accessoarer som du kan använda för att lyfta en annars ganska simpel outfit. Det är också ett bra tips för dig som inte känner dig helt bekväm i för mycket färg, satsa då på ett par färgstarka skor till exempel. För herrar så tycker jag att man ska satsa lite extra på en riktigt välsittande skräddad kavaj eller hel kostym – det funkar till så många tillfällen och är bra att ha i garderoben som ett safe-card.

Man kan lätt känna sig osäker på vad som passar till olika fester: har du något övergripande råd?

- Våga klä upp dig! Sen ska man såklart följa klädkod om det finns en, men var inte rätt för att ta för dig när det kommer till festkläder. När du klär dig i något du känner dig snygg i så sträcker du lite extra på ryggen och vem passar inte i ett bra självförtroende?

Utvalt festmode

32 produkter
  • Kategori

  • Kön

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för dam

  • Storlekar för damskor

  • Storlekar för kosmetik