Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

julpopup

NK Holiday Concierge - en popup dedikerad till julen.

I hjärtat av NK:s julförberedelser hittar du NK Holiday Concierge. Här hjälper vi dig med julbestyren i allt från gravyr och monogram på produkter till klapparna både för dig som är väl förberedd och du som är ute i sista minuten. Ta del av expertisen och tipsen som höjer julstämningen och gör den här julen till en helg att minnas. Välkommen till Plan 1.

Julkulor
Sätt din personliga prägel på julgranen med dekorerade julgranskulor. Röda julgranskulor i storlek 8 cm i matt eller blankt glas dekoreras med valfri text. Storleken på texten anpassas utifrån antalet bokstäver i typsnitt Trojan, Snell Roundhand och Christmas Festival.* Julgranskula med dekoration, 99 kr styck.

GÖR DIN JULKLAPP UNIK.

Klapparna vi minns är de som vi lagt ned lite extra tanke bakom. Med ett personlig monogram eller en väl vald gravyr blir din present mer än en julklapp, den blir ett minne för livet. Hos oss möter du experterna som gör just den här julen till någonting utöver det vanliga med allt från dekorerade julgranskulor till målningar på accessoarer. Välkommen att förbereda din jul på NK.

 

HITTA TILL
NK HOLIDAY CONCIERGE

NK Holiday Concierge, Plan 1
Tel: 0768-87 21 17
Stockholm

 

Monogram
Ge bort en present som mottagaren kommer uppskatta länge. Skräddarsy dina mjuka klappar med ett personligt monogram. Brodyren kan göras på mjuka produkter som badrockar eller handdukar som du själv köpt på NK eller på en filt eller ett mjukt djur från NK Holiday Concierges julbutik.* Du som är eller blir Nyckelkund får en brodyr för 99 kr (ord. pris 199 kr).
målning av accessoarer
Ska du ge bort en klapp till den som redan har allt? Låt konstnären MARGARITA förvandla skorna, jackan eller väskan till ett konstverk unikt för mottagaren. Ta med dig plagget som du vill få dekorerat. Konstnären avgör vilka önskemål går att genomföra. Dekoration på jacka från 1 000 kr, på väska från 500 kr, på keps, 400 kr. Sneakers helt färglagda, 700 kr. MARAGRITA säljer även sin egen kollektion av t-shirts i ekologisk bomull.
gravyr
Med en personlig gravyr på flaskan till favoritdoften eller på foten till glaset blir klappen en gåva att minnas. Ta med parfymflaskan eller glasen du köpt på NK till NK Holiday Concierge för gravyr.* Du som är eller blir Nyckelkund får gravyr på parfymflaska och fot på glas för 249 kr (ord. pris 329 kr).

* Experten avgör vad som är möjligt att brodera, gravera eller skriva samt vilka produkter som är möjliga att arbeta på. Om brodyren, gravyren eller dekorationen inte blir klar omgående läggs en beställning. Ett sms meddelar då när varan är klar för upphämtning. NK Retail ansvarar för eventuella fel samt för utlämning av beställningsvaror.

DET HÄR HÄNDER I NK HOLIDAY CONCIERGE.

NK Holiday Concierge lounge

21 NOVEMBER
NK Holiday Concierge öppnar med musik och DJ.
I NK Holiday Concierges lounge kan du ta en välbehövd paus i julshoppingen. Varva ned eller fyll på med energi med en kopp kaffe eller en kall dryck. Den 21 november firar vi NK Holiday Concierges öppning med musik och DJ. Läs mer här.
Tid: Kl. 12–15

4–5 DECEMBER
Tips på mode och skönhet för honom.
Möt doft- och skönhetsexperten Alexander Catalan som tipsar om säsongens dofter och hudvård för honom. Stilexperten Oliver Angastiniotis från NK Designer's Lab är också på plats för att lyfta fram de mjuka klapparna och klädvalen för julens helger med urval från NK:s avdelningar och varumärken. Läs mer här.
Tid: Kl. 13–16

7 DECEMBER
Bind din egen julkrans.
Lär dig binda din egen julkrans med hjälp av NK:s egen florist hos NK Holiday Concierge. Platserna är begränsade till 15 deltagare per tidsslott så passa på att boka din plats. Läs mer här.
Tid: kl. 15–17 eller 17–19.
Pris: Krans medium 500 kr, krans lyx 1 000 kr.
Boka din plats: nkholidayconcierge.sth@nk.se. 

18 DECEMBER
Säsongens dammode och makeup.
Välkommen till en eftermiddag tillägnad henne. I dag tipsar makeup-artisten Tomer om säsongens makeup. Modeexperten Oliver Angastiniotis från NK Designer's Lab hjälper dig med förslag på julklappar samt att hitta de rätta klädvalen till julens helger från NK:s avdelningars och varumärkens sortiment. Läs mer här.
Tid: 18 december kl. 13–15

JULKLAPPARNA SAMLADE I EN BUTIK.

Hos NK Holiday Concierge har vi samlat presenterna som hör julen till och idéer kring julklappstips. Här hittar du allt från julgranskulor till kalendrar och totebags. Passa på att köpa en mjuk kanin eller en filt som du sedan kan få broderad med ett monogram på plats.

julkort
Adventskalendrar 229 kr, julkort 59 kr, pussel 449 kr, från Rifle paper & co.
Happy socks
Golfbollar med NK-logga i Limited Edition, sex stycken 300 kr.
filt
Barnfiltar i merinoull i färgerna ljusrosa, ljusblå, ljusgrå och off white från Teodori, 699 kr.
happy socks
Strumpor för barn från 59 kr, strumpor för dam och herr från 109 kr, julpaket med 3 strumpor för dam och herr från 400 kr och julkalendrar, 1 999 kr, från Happy Socks.
mjukisdjur
Gosedjur från Bukowski, 349 kr.
julgranskulor
Julgranskulor i guld, rött och marinblått från Newport, 119 kr.