Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DUBBLA POÄNG 23 SEPTEMBER - 2 OKTOBER FÖR DIG SOM ÄR ELLER BLIR NYCKELKUND. LÄS MER HÄR.

NK:s julskyltning 2021: A Brand New Christmas story

På stadens upplysta vintergator väcks leksaker till liv i en gnistrande föreställning. Från lätta skridskoskär i gatulyktans sken till ett smakrikt julbord på guppande vatten - följ våra leksaksvänners magiska vintersaga som når sitt slut i en storlslagen julmusikal.

Skyltfönster 1.

”Sjung om stadens ljus, som lyser från gata till gränd. Spela som stjärnorna tindra, sånger längs snövita hem. Hör på bjällrans klang, på julens ackompanjemang. Och i vår huvudstad, lyser lyktor upp varje fasad.”

julfönster 1

 Skyltfönster 2.

”Vilka skrinna över isen, ömsom fjäderlätt ömsom tungt? Gubbar och gummor följa varann, i takten till julmusiken. Dansande under lyktornas sken, som stjärnor i skridskotrafiken. ”

julfönster 2

Skyltfönster 3.

”Där, där glider båten fram på sjön, och isflaken virvlar längs med skrovet. Utanför vår hytt där yrar snön, i dag vankas julbord ut på havet! Ägghalvor och kaviar och rom, serveras här i dag mitt ibland tampar, mast och bom! Självklart finns det sill och lutfisk, korv och brysselkål, när vår besättning höjer glasen i en skål!”

julfönster 3

Skyltfönster 4.

”Se vem som färdas så högt över stan? Tomten har sikte på taket. Glider fram som ett segelflygplan med klapparna tryggt upp på flaket. Vad finns det ens att önska sig mer, när julen är kommen i varje kvarter?"

 

julfönster 4

Skyltfönster 5.

”Här på Skansen tändas ljus som lyser upp hela parken. Säg vad är det som ska ske, kan det vara julen som gör entré? Pröva lyckan det blir kul, ta ett varv i karusellen. Låt oss ha en fantastisk jul, som varar minst hela kvällen. ”

julfönster 5

Skyltfönster 6.

”Här i stadens finaste butik, hålls julfestens stora final. Vår älskade leksaksfabrik, öppnar upp till en jättelik sal. Välkommen hit till julens crescendo! Där ballerinor trippar på tå! Njut av en alldeles gratis biljett, din plats är på försat parkett.”

julfönster 6