Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

En skimrande vinter med Byredo.

När vintermörkret nu är här, är det dags att du dig nu lär – ljuvlig doft och vacker färg, ger ett stoft av glittrig flärd.

Foto: Martin Vallin, set design: Saša Antić.

Skulpturell beauty och utmärkande dofter.

I fjol lanserades Byredos makeupkollektion som togs fram i samarbete med den legendariska makeupartisten Ismaya French. I sann Byredo-anda så lanserades då deras palett Eyeshadow 5 Colour Compact i en skulpturell form som för tankarna till ostronskal eller droppar i stilla vatten, läppstift med hylsor i kontrastmetall, och färgstick i regnbågens alla färger. 

Huset Byredo har i år fortsatt i samma anda och kollektionen med paletter utökades nyligen med färgberättelserna Metal Boots In the Snow och Fêtes Noires, två vackert mörka paletter i fem färger vardera som uppmanar till mystiskt skapande och kreativitet. 

Läppstiften är av högsta kvalitet och är återfuktande, med bildligt talande namn så som Worship Her, Reunion och La Flamme.

Du hittar Byredo hos NK Beauty i Stockholm på Entréplan och i Göteborg på Entréplan.

NK Beauty Byredo

Eyeshadow 5 Colour Compact, Fêtes Noires och Metal Boots in the Snow, 660 kr, Byredo. NK Beauty, Entréplan, Stockholm / NK Beauty, Entréplan, Göteborg.

Byredo

Läppstift, Amber in Furs, 415kr, Byredo. NK Beauty, Entréplan, Stockholm / NK Beauty, Entréplan, Göteborg.

NK Beauty Byredo

Doft, Mumbai Noise. 100ml 2100kr, 50ml 1400kr, Byredo. NK Beauty, Entréplan Stockholm / NK Beauty, Entréplan, Göteborg.

Byredos grundare Ben Gorham har ett doftsinne som är få förunnat och med den nysläppta unisexdoften Mumbai Noise vill han ta oss på en resa till staden Mumbai.

En vackert sensuell doft med noter av bland annat tonkabönor, kaffe, och sandelträ, som för tankarna till myllrande gator där den tunga doften av rökelser blandat med nybryggt kaffe skapar en oslagbar känsla för alla sinnen. Med Mumbai Noise har Ben Gorham utforskat den känslan, men adderat en spännande modern tvist. 

Välkommen till NK Beauty för att hitta julens mest efterlängtade julklappar.