Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

Stilsäkra festkläder för honom i jul.

Kostym eller smoking och är slips verkligen det rätta? Med stilrena modetips från herrmodemärket Oscar Jacobson kommer du julens festlook sätta.

Foto: Janneke van der Hagen. Styling: Anna Sudenlin.

Kostym, smoking eller mitt emellan.

Smoking, kostym eller cardigan? När det gäller att klä sig till fest är valet mellan uppklätt och nedklätt inte alltid självklart. Med hjälp av specialisten på herrmode, Oscar Jacobson, guidar vi dig genom helgens festligheter och stilvalen som klär varje högtid.

 
Cardigan till julfesten.

Inför julfesten och adventsbjudningen är modevalen många att välja bland. Balansera bekvämlighet med stil i en uppklädd skjorta eller prova en cardigan i skjortmodell. Logan Cardigan från Oscar Jacobson kommer i en skön ullblandning och har både bröstfickor och knappar.

Välkommen att upptäcka Oscar Jacobsons välkurerade modeutbud på varumärkets egen avdelning i Stockholm på Plan 2 och i Göteborg på Plan 1.

 

 

 

 

Oscar Jacobson NK jul

Cardigan, Logan Cardigan, 1 999 kr, kostymbyxor, Denz Turn Up, 1 999 kr, skor, Plaza Shoes, 2 499 kr, bälte Vilhelm mockabälte, 599 kr, solglasögon Rueben, 1 499 kr. Allt från Oscar Jacobson.

Oscar Jacobson

Smokingkavaj, Framton Blazer, 4 499 kr, tröja Cole Knit 1 299 kr, skor, Prince Shoes 2 999 kr. Allt från Oscar Jacobson

 

Tidlös i kostym till julafton.

För att alltid vara redo att göra stilsäkra val är en tidlös kavaj ett måste i garderoben. Oscar Jacobsons klassiska smokingkavaj Framton med tillhörande kostymbyxa är ett perfekt exempel på ett säkert kort som troget följer dig från middagsbjudningar och släktkalas till eleganta kvällar med champagne. Nyckeln är hur du stylar den. Med hjälp av matchande plagg och accessoarer kan du välja en mer formell eller ledig look beroende på tillfället. Till julhelgen parar du stilsäkert ihop kavaj med en stickad tröja, ett par lackskor, eller varför inte låta en sjal vikariera för den klassiska slipsen för en modern twist på julmodet.

Stilig i smoking till nyårsfesten.

Den mer hållbara garderoben är den med mångsidiga modeval och där varje plagg har flera användningsområden. Du kommer knappt hinna lägga undan julkavajen förrän det är dags att bära den igen, nu med finess i en festligare tappning. Här är det detaljerna som sätter stilen. Matcha med en smokingfluga i siden och en vit skjorta, ett klassiskt plagg som passar till det mesta. Till en högtid som nyår kan du ta tillfället i akt att prova något nytt. Smokingskjortan Hyde från Oscar Jacobson kommer med ett plisserat bröst och dubbla manschetter som ger den sista touchen till din nyårslook.

Välkommen att upptäck vinterns herrmode hos Oscar Jacobson i Stockholm eller Göteborg och ta del av fler tips om vad du ska tänka på när du köper kostym.

 

Oscar Jacobsen

Smokingkavaj, Framton Blazer, 4 499 kr, byxor, Duke Trousers, 1 999 kr, skjorta, Hyde Shirt, 1 499 kr, fluga, 499 kr, samtilga från Oscar Jacobson. Ring, Cushion Satin i 925 Sterling silver,  2 899 kr, från Tom Wood, NK Details.