Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

Stressfritt och sofistikerat julmys för män

Julklapparna som hjälper dig att förstärka julledighetens lugn finner du enkelt på NK. Det är gåvor med hög kvalitet för sängen, badrummet och väldoften. 

Foto: Martin Vallin, set design: Saša Antić.

Julhelgens ledighet är för många sammanknippad med både stök och fest, men handen på hjärtat, är det inte myset som vi egentligen är ute efter? Det finns inget bättre än kombinationen lata dagar, mjuka material, väldoft och kanske en värmande dryck för att ladda batterierna inför det nya året.

Männen i familjen har verkligen något att se fram emot den här säsongen, med julklappstips som är lika njutbara som de är maxade för mysfaktor.

Jennifer Anttila, Sales manager för Manlig Depå, tipsar först om att grunda för lugn genom att börja julhandla i tid.

– Införskaffa julklapparna redan nu så du kan ta vara på din ledighet med dina nära och kära i lugn och ro!

 

SLEEPWEAR FÖR HONOM.

Många tar igen sömn under helgtiden och vad passar då bättre än sovkläder som är så härligt att ha på sig så att man fortsätter hela förmiddagen i samma outfit?

– Kvalitativa kläder att ha hemma, som Tekla Poplin sleepwear som hyllar hemmets enhelhet och funktionell frihet, är verkligen ett bra val när man letar efter julklappar som känns ledighet och lugn, säger Jennifer Anttila.

Teklas pyjamasar i poplin säljs som separata delar så man kan mixa och matcha som man vill. Varumärkets badrock är gjord av den finaste ekologiska bomull och är både bekväm och sofistikerad – perfekt för när man sjunker ner i soffan med en härlig bok eller tidning.

Shoppa från Tekla Fabrics online
Långärmad pyjamasskjorta 1 545 kr ; pyjamasbyxor 1 245 kr ; badrock med huva 1 895 kr ; NK Manlig Depå ; Plan 2 NK Stockholm / NK Manlig Depå Entréplan NK Göteborg.
Tvålar från Forgo och Beauty Disrupted.

Schampo-bar i doften Ocean Magic, 220 kr, Beauty Disrupted. Handtvål, 195 kr, Forgo. NK Manlig Depå, Plan 2, NK Stockholm, Entréplan, NK Göteborg.

Vaxljus, Caïyu "La petite derrière".

Sojavaxljuset Le Petit Derrière, finns i flera storlekar, pris från 495 kr, Caiyu, NK Beauty. Torsoljuset Drusus finns i två storlekar, pris från 450 kr, Caiyu, NK Manlig Depå, Plan 2, NK Stockholm, Entréplan, NK Göteborg.

MER HÅLLBARA BADRUMSPRODUKTER.

En stor stressfaktor för många är klimathotet och ett litet litet strå till stacken kan vi dra genom smartare produkter som återfyllningsbar tvål från Forgo (med glasflaska och refiller) eller Beauty Disrupteds veganska badrumstvålar utan plast – designade i Stockholm men handgjorda i södra Frankrike och nya på NK.

Ljus i oväntade former – varför inte satsa på brittiska Caïyus vaxljus Le Petit Derrière? Ljusen är inspirerade av romersk-grekiska skulpturer och i kollektionen finns även ett ljus i form av en manlig torso.

PARFYMER FÖR SOFISTIKERADE.

Dofter för män har blivit allt mer spännande och intressanta under det senaste decenniet och ett verkligt sätt att uttrycka personlighet och karaktär på. Spana gärna in populära varumärket Monclers första parfym som exklusivt på NK finns i en special edition-flaska med LED skärm där du själv kan skiva in valfri text via en app. Doften blandar maskulina noter med bergens friskhet – en parfym som passar perfekt som inramning för nästa års storslagna visioner.

Jennifer Anttila har även ytterligare tips på sofistikerade parfymer att ge bort i julklapp:

– Välj doft utifrån personlighet. Är det en jordnära person som gillar att vara ett med såväl sig själv som naturen, passar exempelvis Ex Nihilo The Hedonist. Det är en träig, varm och aromatisk doft. Om personen är utåtriktad, entusiastisk och fartfylld så är Creed Aventus en doft skapad för att fira styrka, vision och framgång med doftnoter som ananas, björk och ambra.

Parfymer från Ex Nihilo, Creed och Moncler.

Aventus, EdP 100 ml, 3 240 kr, Creed. Hedonist, EdP 100 ml, 2 500 kr, Ex Nihilo. Pour Homme LED, EdP 150 ml, 1 950 kr, Moncler. NK Manlig Depå, Plan 2, NK Stockholm, Entréplan, NK Göteborg.