Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Julklapparna för kropp, själ och rum.

Här är en blandad kompott som sprider glädje till många. Fyll till exempel ett hem med väldoft och himmelsk ånga. Pryd sedan någons ansikte med underbart skimmer inför nästa galej. Till slut: en parfym lika trollbindande på hyn som när den är på display.

Julens gåvor kan även köpas via NK Hemleverans, läs mer om tjänsten här.

Foto: Martin Vallin, styling: Maria Barsoum, set design: Saša Antić.

Uppfyll drömmen om en skönare jul.

Skönhet och doft är alltid tacksamma julklappar. För vem är missnöjd med att få dofta gott eller bli vackrare?

Vi har valt ut fyra lyxiga och exklusiva parfymer. Le Labos Thé Noir kretsar som namnet antyder kring svarta teblad, en not som matchas med bergamot, fikon och lagerblad – parfymen blandas på plats och har en personaliserad etikett. Bois d’Amande är en del av Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire och lockar med mandelträd i blom, cederträ och vanilj – en oerhört delikat och välbalanserad doft. Xerjoff kombinerar ett lyxigt yttre med ett själfullt inre i sina parfymer och kollektionen “V” som är en hyllning till sammet är inget undantag. V Soprano har ett ovanligt rikt, fruktigt ackord som blandas med noter av mjölk, jasmine, litchi, ros och osmanthus. Mysk är en av parfymvärldens veritabla rockstjärnenoter och med Musk Extrême har Perris Monte Carlo skapat en doft som tar den till nya höjder med hjälp av jasmin, ylang-ylang och vanilj.

NK Beauty Le Labo

Thé Noir 29, 100 ml, 2 500 kr, Le Labo. Bois D’Amande, 75 ml, 1 480 kr, Van Cleef Arpels. Musk Extrême, 100 ml, 1 450 kr, Perris Monte Carlo. Soprano, 100 ml, 1 860 kr, Xerjoff V. NK Beauty, Entréplan, Stockholm / NK Beauty, Entréplan Göteborg.

NK Beauty

Ambient Lighting Edit Sculpture palett, 1 020 kr, Hourglass. Läppglans Gloss Luxe i färgen Ravish, 450 kr, Tom Ford. Mascara 38ºC, 255 kr, Sensai. NK Beauty, Entréplan, Stockholm / NK Beauty, Entréplan, Göteborg.

NK Beauty Diptyque

Hourglass diffuser med 2017 Fleur d’Orange, 1 610 kr, Diptyque. Spiritus Sancti Doftljus 270 g, 800 kr, Cire Trudon. Doftstickor Lime, Basil & Mandarine Scent Surround diffuser, 790 kr, Jo Malone. NK Beauty, Entréplan Stockholm / NK Beauty, Entréplan, Göteborg.

När den individuella doften är avklarad, varför inte vända blicken mot det som på franska kallas ambiance? Rumsliga dofter kan spridas på olika sätt. Jo Malone erbjuder en diffuser med dofstickor för doften Lime, Basil & Mandarine, en fräsch doft som passar alla. Franska Cire Trudons doftljus är vackra att placera i rummet och Spiritus Sancti förflyttar dig till en katedral med sina noter av rökelse och altarljusparfym – väldigt passande i juletider om vi får säga det själva. Om det däremot är apelsin som får dig i julstämning så kan vi rekommendera diptyques Fleur d’Oranger som kommer i en fantastisk timglasformad diffuser. Du vänder helt enkelt på timglaset och under en timme sprids sedan väldoften i rummet.

En lyxig makeupprodukt är alltid en perfekt julklapp. Ta till exempel det veganska kultvarumärket Hourglass. Deras Ambient Lighting Palette kommer nu i en limiterad utgåva med tre av deras mest populära nyanser och tre nya exklusiva. Paletten har allt som behövs för att arbeta med finish, ljusa upp, highlights och contouring. Tom Ford kallar sin Gloss Luxe läppglans för viktlöst för att understryka hur det täcker läpparna utan att tynga ner dem. Mascara 38ºC från Sensai har istället tagit sitt namn från den vattentemperatur som behövs för att ta bort den – ett smart sätt att understryka att det här är nästa generations vattenfast makeup.

Välkommen till NK Beauty för att hitta julens skönaste julklappar.