Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

SEEZONA

Seezona är ursprungligen en internationell marknadsplats som erbjuder ett urval av produkter från nya modemärken med design och hållbarhet i fokus. Seezonas första och enda fysiska yta finns nu på NK Designers Gallery på Plan 1 i Stockholm, och på Plan 2 i Göteborg. Delar av Seezona finns även på NK Weddings & Parties. Här hittar du ett handplockat sortiment av designers från hela världen. Det unika och limiterade utbudet uppdateras kontinuerligt och går endast att shoppa i varuhuset – missa inte chansen att bli först med det senaste. Välkommen att upptäcka dina nya favoriter.

AERYNE PÅ SEEZONA

AERYNE

Skandinaviska Aéryne står för minimalism, tidlöshet och hög kvalitet. Här hittar du lyxiga plagg för rimliga priser. Plaggen produceras i begränsad upplaga av återvunna och överblivna tyger och varje år donerar Aéryne pengar till en skola i Mumbai som ger unga flickor en chans till utbildning. Säljs både i Stockholm och Göteborg.
Alicia audrey

ESCVDO

ESCVDO är ett modernt och exklusivt modevarumärke som hämtar inspiration från dess peruanska arv. Varumärket grundades av systrarna Chiara and Giuliana med idén att skapa ett varumärke som bidrar till att bevara Perus kultur, vilket fortfarande är passionen som driver företaget framåt. Säljs endast i Stockholm.
NYNNE PÅ SEEZONA

NYNNE

NYNNE är ett modernt lyxvarumärke med fokus på hantverk och iögonfallande silhuetter. Plaggen är skapade i noga utvalda kvalitetstyger – alltid med hållbarhet i fokus. Säljs endast i Stockholm.
Janashia

PALMA MARTÎN

PALMA MARTÎN skapar plagg med hantverksmässiga och lekfulla couturedetaljer i fokus. Grundaren Palma Martin har alltid haft en förkärlek till mode och plaggen återspeglar hennes personliga stil – en kombination av feminint, maskulint och med en passion för äldre konst. Säljs endast i Stockholm.
Nanna Gotti

NANNA GOTTI

Zürichbaserade Nana Gotti skapar exklusiva plagg för henne. Varumärket grundades av Nagehan Dobler med idén att skapa plagg som är hållbara utan att bli för alldagliga eller tråkiga. Upptäck mode med människa och miljö i fokus från Nana Gotti. Säljs endast på NK Wedding's & Parties Stockholm.
LOLA CRUZ

LOLA CRUZ

Spanska Lola Cruz har designat stilfulla skor sedan lanseringen 2004. Skorna produceras i Spanien och är designade för att följa med dig genom livet – från dansgolvet till kontoret och ut på stan. Varje sko testas noga innan lansering för att säkerställa bekväma skor för varje tillfälle. Säljs endast i Stockholm.
Monika Dimova

JOKOTH

Jokoth grundades 2021 av den kenyanska modedesignern Melinda Jecinta Oktoth. Plaggen hämtar inspiration från den tidlösa och klassiska 50-talsmodet – men med en modern twist. Jakoth designar plagg för den självsäkra och drivna kvinnan, där varje outfit skapar grunden för en hel look. Säljs endast i Göteborg.
Sleeper

CULT GAIA

CULT GAIA grundades 2012 av Jasmin Larian. Ett accessoarmärke som nu presenteras på NK Designers Gallery i Göteborg. Upptäck hennes magiska one-of-a-kind accessoarer i form av handväskor inspirerade av den moderna kvinnan, naturen och konst.
Mandi Breeze

Mandi Breeze

Amanda Panahi skapade MandiBreeze för att fylla ett tomrum marknaden efter att ständigt vara på jakt efter stilsäkra semesterkläder i premiumsegmentet. Varumärket, som är baserat i Stockholm, erbjuder i dag tidlösa plagg för en perfekt sommargarderob. Här hittar du plagg med handgjorda detaljer och vackra, feminina silhuetter. Den allra första kollektionen, LaLumière, hämtar inspiration från Medelhavet med blåa och vita detaljer i fokus. Säljs endast i Stockholm.
Vesna W

VESNA W

Vesna W, grundat av Vesna Wågmark i Stockholm 2015, tillverkar plagg av de finaste naturmaterialen så som siden, bomull, linne och kashmir. Upptäck ett lyxvarumärke som utlovar kvalitet och hantverkskunnighet. Med produktionen i Europa kan varumärket tillverka plaggen under mer hållbara och rättvisa förhållanden. Säljs endast i Stockholm.
AYNI

KATERINA KVIT

Katerina Kvit grundades 2010 och har sedan dess blivit en permanent del av den ukrainska modeveckan. Här hittar du plagg som kombinerar klassiska, feminina inslag och sportiga silhuetter i noga utvalda färgkombinationer. Många av plaggen är gjorda i läder, vilket även blivit en tydlig del av varumärkets DNA. Säljs endast i Göteborg.
KJINSEN

KJINSEN

Londonbaserade modevarumärken KJINSEN skapar tidlösa plagg med fokus på starka silhuetter och sofistikerade looks som håller säsong efter säsong. KJINSEN grundades med visionen att skapa kvalitetsplagg som hyllar den kvinnliga figuren – och namnet hämtar inspiration från filosofin bakom den japanska och unika konsten Kintsugi. Säljs endast i Göteborg.
LETOIT

LETOIT

Letiot har gjort sig kända för sin moderna, minimalistiska estetik där varje plagg är skapat med en stilsäker känsla för material och innovativa detaljer. Bland kollektionerna hittar du kreativt och uttrycksfullt mode som för tankarna till arkitekturens värld. Säljs endast i Göteborg.
MALO

MALO

MALO är Seezonas första parfymvarumärke inspirerad och framtagen av Martin Lorentzon – en av Sveriges främsta entreprenörer. Den unika parfymserien kommer i sex olika unisexdofter med toppsäljarna PADRE och FLOWER HOUR i spetsen. Säljs endast i Stockholm.
OMELIA ATELIER

OMELIA ATELIER

Ukrainska varumärket Omelia Atelier grundades i Kiev 2020 med visionen att skapa ett varumärke som fokuserar på mångfald. Plaggen är gjorda av vintageplagg för att göra så lite avtryck på planeten som möjligt – och för att ge nytt liv åt gamla plagg. Säljs endast i Göteborg.
TORAL

MUSIER

Musier grundades av 2018 av Anne-Laure. Varumärket hämtar inspiration från surfkulturen och den spanska pulsen. Anne-Laures starka passion för vintage och gamla minnen födde idén till Musier – och plaggen är inspirerade av hennes egen vänskapskrets. Här hittar du unika och tidlösa plagg med lekfulla detaljer i fokus. Säljs endast i Stockholm.
RECC PARIS

RECC PARIS

RECC Paris är ett modevarumärke grundat av influencern och modeprofilen Carolina Recaveur, som även är ansiktet utåt för varumärket. Kollektionerna är sofistikerade, feminina och avslappnade med inslag av både rock och glamour – och nästan alla plagg skapas i Paris. Säljs endast i Göteborg.
GIGII's på Seezona

GIGII’S

Gigii’s skapar plagg med fokus på att stärka kvinnor över hela världen. Plaggen produceras och designas i Turkiet – alltid med kvinnor i fokus längs alla led. Upptäck en elegant och tidlös design som stärker ditt självförtroende, inifrån och ut. Säljs endast på NK Wedding's & Parties Stockholm.

Seezona

Säljs endast i varuhuset

Hitta till Seezona i varuhuset

0 produkter
Logga in