Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SEEZONA.

Seezona är ursprungligen en internationell marknadsplats som erbjuder ett urval av produkter från nya modemärken med design och hållbarhet i fokus. Seezonas första och enda fysiska yta finns nu på NK Designers Gallery på Plan 1 i Stockholm. Här hittar du ett handplockat sortiment av designers från hela världen. Det unika och limiterade utbudet uppdateras kontinuerligt och går endast att shoppa i varuhuset – missa inte chansen att bli först med det senaste. Välkommen att upptäcka dina nya favoriter.

AÉRYNE.

Skandinaviska Aéryne står för minimalism, tidlöshet och hög kvalitet. Här hittar du lyxiga plagg för rimliga priser. Plaggen produceras i begränsad upplaga av återvunna och överblivna tyger och varje år donerar Aéryne pengar till en skola i Mumbai som ger unga flickor en chans till utbildning.

AERYNE PÅ SEEZONA

ANISA SOJKA.

Med en stor kärlek för accessoarer skapades varumärket Anisa Sojka, smycken och håraccessoarer att bära till alla livets tillfällen, dag som natt. I kollektionen finns en samling av statement-smycken och vintage-inspirerande accessoarer. 

Anisa Sojka

ARAKII.

Arakii är ett Stockholmsbaserat premiumvarumärke grundat av modeprofilen Hanna Schönberg. Distinkta silhuetter och hög kvalitet är ledorden för plaggen som är designade för att passa livets alla tillfällen.

ARAKII PÅ SEEZONA

JENESEQUA.

Jenesequa är varumärket som designar kläder för den självständiga kvinnan som ingen går förbi. En perfekt kombination av lyxiga tyger med klassiska och diskreta skärningar som lyfter den kvinnliga formen på bästa sätt. Insprationen kommer från modern urbanism och överfulla stadsgator där kläderna är gjorda för att sticka ut. 

 

 

Jenesequa

L'IDÉE.

L'IDÉE skapades av Ukrainskan Iuliia Ievdokymenko, som under sina år byggt upp några av de mest framgångsrika modemärken i Ukraina med fokus på hållbarhet. Tillsammans med Breeana Smith, från Australien, skapade de tillsammans L'IDÉE, med inspiration från Paris, södra Italien och kvinnors former. 

 

 

 

L'IDÉE

LOLA CRUZ.

Spanska Lola Cruz har designat stilfulla skor sedan lanseringen 2004. Skorna produceras i Spanien och är designade för att följa med dig genom livet – från dansgolvet till kontoret och ut på stan. Varje sko testas noga innan lansering för att säkerställa bekväma skor för varje tillfälle.

LOLA CRUZ PÅ SEEZONA.

MAISON MARCELLE.

Maison Marcelle är ett varumärke som ger oss en känsla av 20-talets lyx med pärlor, fjädrar, silke, ikoniska skärningar och vågade mönster. Maison Marcelle hyllar den starka kvinnan som gärna gillar att experimentera med sin stil. Förutom kläder erbjuder även varumärket statement-smycken som gifter sig tillsammans och bildar en hel look. Varumärket får sin inspiration och produceras i Paris. 

Maison Marcelle.

MANDIBREEZE.

MandiBreeze är ett premiumvarumärke för resortkläder baserat i hjärtat av Stockholm. Varumärket vill tillgodose alla behov i sommargarderoben med en spännande twist där handgjorda detaljer, feminina siluetter och mönster som både känns nytänkade ochklarar tidens prövningar.

MANDI BREEZE PÅ SEEZONA.

MARINA RAPHAEL.

Marina Raphael skapar handgjorda väskor med hållbarhet och kvalitet i fokus – i såväl produktion som i material och förhållanden för sina anställda. Väskorna kvalitetssäkras av Swarovski och är producerade i unika, ekologiskt nedbrytbara material som napaläder, mocka och eko-ull.

MARINA RAPHAEL

PHIALEBEL.

Phialebel föddes av kärleken för unika vintage-väskor. Skönheten i produkterna lever i den anpassade blandningen av texturer, material och färger inspirerade av naturen. Väskorna är gjorda för att bli en tidlös och modern accessoar i varje kvinnas garderob tack vare klassiska former och starkt fokus på hållbar produktion, med läder från noga utvalda europeiska garverier. 

Phialebel

RECC Paris.

Recc Paris är grundat av Caroline Receveur, en 31-årig It Girl med över 4 miljoner följare på Instagram. Med sin djärva stil förmedlar hon genom RECC Paris det modevarumärke hon alltid drömt om. Skräddarsydda plagg och accessoarer tillverkade i Parisiska verkstäder med looks för vara dagen och mer sofistikerade tillfällen.

RECC PARIS PÅ SEEZONA.

SLEEPER.

Sleeper är ett märke av etiskt utformad hög kvalitet och mångsidiga plagg designade för att hjälpa dig att känna dig vacker oavsett miljö.  Sleeper lanserades 2014 av de två tidigare moderedaktörerna Kate Zubarieva och Asya Varetsa. I Februari 2019 hamnade varumärkesgrundare på Forbes lista "30 under 30". Sleeper har synts på bland annat Eva Chen, Katy Perry, Brie Larson och Kourtney Kardashian.

Sleeper.

TORANNCE.

TORANNCE är ett australiensiskt varumärke dedikerat till tidlöshet, lyx och hållbarhet. Torannce är en hyllning till vintagetrender och musor, där plaggen spelar på excentriciteter och iögonfallande detaljer, som kan bäras på både dagen som på natten.

TORANNCE PÅ SEEZONA.

THE LULO PROJECT.

The Lulo Project erbjuder högkvalitativa loungekläder och komfortkläder för människor som vill behålla en pyjamasliknande komfortkänsla hela dagen, och ändå se snygg ut. Kläderna passar lika bra att strosa runt i stan, ta en tupplur eller att bära på jobbet. Inspirationen till The Lulo Project är att ge urbana människor en känsla av att vara hemma i ett plagg utan att göra avkall på design och mönster. 

the Lulo Project.

Seezona

Säljs endast i varuhuset

Hitta till Seezona i varuhuset