Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR.

DEN 21 – 31 OKTOBER ÄR DET DUBBLA POÄNG PÅ NK FÖR DIG SOM ÄR ELLER BLIR NYCKELKUND. LÄS MER HÄR.

Nordic Health.

Upptäck DNA-driven hälsa. Genom vetenskapliga insikter om din genetiska profil får du ett skräddarsytt paket med konkreta livsstilsråd som är enkla att följa och som kommer ha effekt precis där det behövs. Du får även råd och rekommendationer om stödjande tillskott som är utvalda med målet att optimera dina genetiska förutsättningar.

Är du nyfiken på hur du kan optimera din hälsa genom att anpassa din livsstil efter din unika genetiska profil? Nordic Health är ett nytt DNA-drivet hälsokoncept beläget på NK Beauty på Nedre Plan.

Vi hjälper dig till ökat välmående och hälsosammare livsstil genom att kartlägga din genetik inom en rad relevanta områden och stärka upp där det behövs. Processen är enkel. Du väljer ditt DNA-test och tar det hemma, när analysen är klar vägleder vi dig i att förstå resultaten och hur enkla förändringar i din kost och livsstil kan hjälpa dig mot en bättre hälsa.

Vi har tester inom områden som kroppens och hjärnans åldrande, kostoptimering, träning, hormonell hälsa, hudhälsa och minskande av synliga ålderstecken samt mer därtill.

Boka här

Förmån för dig med NK Nyckeln:
Du som är eller blir Nyckelkund får förmånligt pris på Nordic Healths tester och tolkning av dessa. Med Svart Nyckelkort får du förmånligare mängdrabatt vid köp av flera tester samtidigt. Kontakta avdelningen för mer information. 

DNA Health (inkl. tolkning)
Pris för dig som Nyckelkund: 3 000 kr (ord. pris: 3 500 kr)

DNA Skin/DNA Sport/DNA Diet/DNA Mind/DNA Oestrogen (inkl. tolkning)
Pris för dig som Nyckelkund: 2 500 kr (ord. pris: 2 800 kr)

Läs mer om NK Nyckeln här. 

Boka tid hos Nordic Health i Stockholm.

Boka tid online, hos avdelningen eller via telefon 070-602 10 40.

NK Beauty

Din nästa skönhetsdestination.