Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sportstrumpor & Träningsstrumpor Dam

Bland de viktigaste plaggen i din träningsgarderob, är funktionella sportstrumpor. Här har vi på NK samlat vårt sortiment av sportstrumpor för dam. Höga som låga, mörka som ljusa – och givetvis i kvalitativa material som andas och transporterar bort fukt.

4 produkter


Shoppa sportstrumpor för dam hos NK

Vad du har på fötterna när du är aktiv, är viktigare än du kanske tror. Du har säkert varit med om känslan när det känts obekvämt, alldeles för fuktigt och varmt i skorna? Mest troligt har du använt fel slags strumpor. I vårt sortiment på NK kan du shoppa både låga och höga sportstrumpor för dam i flera olika färger.

Vilka träningsstrumpor för dam ska du välja?

För att välja rätt sportsockor för dam måste du utgå från din aktivitetsnivå. Vad ska du göra, hur ofta och hur länge? Ska du gå på en powerwalk, lyfta vikter på gymmet eller springa en halvmara? Aktivitetsnivån avgör hur stor belastning det blir för dina fötter – vilket i sin tur ställer olika krav på träningstrumpornas egenskaper.

Snabbtorkande sportstrumpor som andas och transporterar bort fukt är det självklara valet för dig som tränar hårt och mycket. Eller varför inte kika på våra vadderade löparstrumpor, som ger extra dämpning och stöd för hålfoten?