Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningströjor & Träningsskjortor Dam

Letar du efter en skön funktionströja för dam med lång ärm? Hos oss på NK hittar du ett stort och variationsrikt utbud av träningströjor för dam. Botanisera bland våra exklusiva varumärken och hitta modellen som faller just dig i smaken.

44 produkter


Exklusiva långärmade träningströjor för dam

En skön träningströja för dam är mer eller mindre ett måste i din funktionella basgarderob. Lika perfekt att bära under träningen eller promenaden när du känner dig frusen, som den är för att hålla värmen till och från gymmet. Men sköna, långärmade träningströjor för dam har också kommit att bli trendiga vardagsplagg – vid hemmamys såväl som till jeansen, slacksen, klänningen eller kjolen.

Hos oss på NK kan du köpa funktionströjor och funktionsskjortor för dam i många olika utföranden. Från en långärmad träningströja för dam med zip eller luva, till modeller som är avslappnat loose fit och funktionsskjortorna du packar med dig till fjällsemestern. Dova och jordnära färger, klassiska och lättstylade neutraler, eller klara kulörer som piggar upp – vad faller ditt val på?

Komfort & funktion – viktigt hos träningströjor för dam

En riktigt bra träningströja för dam behöver möta vissa kriterier. Den ska givetvis vara skön att bära och ha en god passform. Men den bör också vara följsam och sydd i ett material som andas bra. Helt enkelt för att du ska kunna vara aktiv i din funktionströja, utan att den ska bli våt. Därför är många träningströjor för dam sydda i något slags funktionsmaterial.

Ju högre aktivitet du ska ägna dig åt med din träningströja på, desto viktigare är det att materialet är snabbtorkande och funktionellt. Många tycker också om känslan av sköna, sömlösa träningströjor eller välventilerande modeller med inslag av mesh. Hör du till de kvinnor som gärna hoppar på rådande trender? Investera då i en långärmad, men croppad träningströja för dam. Svalt och snyggt.

Använd din träningströja för dam till vardagslooken

Gillar du urbant och city-chict mode? Då kan en träningströja för dam vara det perfekta inslaget i din vardagsgarderob. En skön sweatshirt, kanske med något coolt tryck på, blir riktigt snyggt till jeans och vita sneakers. En en långärmad crop-top för träning kan passa precis lika snyggt till den somriga maxikjolen och boots. Eller varför inte en träningströja för dam i en riktigt knallig kulör, som bryter av mot din annars monokroma outfit?

Oavsett hur du väljer att använda din träningströja för dam, lovar vi att du kommer att älska dem som stående basplagg i din garderob.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet