Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sportglasögon & Skidglasögon Dam

Ägnar du dig åt träning och aktiviteter utomhus? Glöm då inte att skydda dina ögon från sol, smuts och vind. Här hittar du NK:s handplockade urval av snygga sportglasögon för dam. Botanisera bland glas, märken och flera olika modeller.

9 produkter


Snygga sportglasögon för dam hos NK

Löpning, golf, cykling, fjällvandring och skidor – det finns många utomhusaktiviteter där sportglasögon för dam kan komma väl till pass. Inte bara för att skydda dina ögon mot solens uv-strålar, utan även från grus, grenar, väder och vind som kan försämra synen. Samtidigt är de designade för att vara funktionella, bekväma och sitta säkert trots att du rör dig.

Utgå från vilken aktivitet du ska utöva i dina nya sportbågar. Ägnar du dig åt en aktiv sport lämpar sig vanliga solglasögon för dam sämre, då passformen inte är optimal. Investera därför hellre i komfortabla löparglasögon eller cykelglasögon för dam, som skyddar ögonen och maximerar ditt synfält utan att störa dig i din träning.

Trendsäker i backen med NK:s skidglasögon för dam

Älskar du att njuta av härliga dagar i skidbacken eller längdspåret? På NK har vi ett brett sortiment av snygga skidglasögon för dam, både med och utan spegelglas. Upptäck våra trendsäkra goggles till utförsåkningen och smidiga längdskidsglasögon för dam.