Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sportjackor & Sportvästar Herr

Är det dags att uppdatera ytterplaggsgarderoben med en riktigt snygg träningsjacka? Hos oss på NK hittar du många stilsäkra alternativ. Här finns alla våra utvalda träningsjackor för herr – från den fodrade och varma, till den tunna, ärmlösa och svala.

59 produkter


Träningsjacka för herr i olika stil

När graderna sjunker eller vädret plötsligt slår om, är en skön och funktionell träningsjacka din bästa kumpan. Den värmer om du blir för kall, håller dig torr när duggregnet gör entré och stoppar upp kyliga vindar. Det spelar egentligen ingen roll om du är ute på din sedvanliga löprunda efter jobbet eller om du använder den till dina vanliga kläder – en träningsjacka för herr är lika praktisk oavsett.

I övergångsperioder eller under sommar och vår, kan det gott räcka med en tunn eller ärmlös träningsjacka för herr, som bara stoppar upp de hårdaste av vindar vid behov. Men när hösten och vintern så sakteliga smyger sig inpå, då är en fodrad träningsjacka för herr verkligen en komforthöjare. Varför inte välja en sportjacka i lång modell eller sportig puffer-variant?

Köp exklusiva sportjackor för herr hos NK

Tycker du precis som vi att de bästa kläderna är de som kan användas riktigt länge? Som håller från säsong till säsong, enkelt kan matchas med din övriga garderob och som står sig genom föränderliga trender? Då kommer du att gilla det sortiment av träningsjackor för herr vi har sett ut på NK. Här har vi samlat många av de mest klassiska modeller våra exklusiva märken har att erbjuda – men givetvis också tagit in några av säsongens nyaste trendplagg.

Vare sig du söker en ultralätt och svart träningsjacka – eller en träningsjacka i dun som du kan bära i vinter – så finns massor av snygga alternativ för herr. Upptäck din favorit och köp din nya träningsjacka för herr från oss på NK.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet