Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Seezona

Seezona.

Seezona är ursprungligen en internationell marknadsplats som erbjuder ett urval av produkter från nya modemärken med design och hållbarhet i fokus. Seezonas första och enda fysiska yta finns nu på NK Designers Gallery på Plan 1 i Stockholm. Här hittar du ett handplockat sortiment av designers från hela världen. Det unika och limiterade utbudet uppdateras kontinuerligt och går endast att shoppa i varuhuset – missa inte chansen att bli först med det senaste. Välkommen att upptäcka dina nya favoriter.

Just nu på Seezona

Aéryne.

Skandinaviska Aéryne står för minimalism, tidlöshet och hög kvalitet. Här hittar du lyxiga plagg för rimliga priser. Plaggen produceras i begränsad upplaga av återvunna och överblivna tyger och varje år donerar Aéryne pengar till en skola i Mumbai som ger unga flickor en chans till utbildning.

Aeryne

Aggi.

AGGI grundades i Polen 2014 och riktar sig till personer som värdesätter skräddarsytt hantverk. Här hittar du starka färger och mönster som hämtar inspiration från 70-, 80-, och 90-talets eklektiska trender. Plaggen produceras i begränsad upplaga i Polen.

Aggi

Arakii.

Arakii är ett Stockholmsbaserat premiumvarumärke grundat av modeprofilen Hanna Schönberg. Distinkta silhuetter och hög kvalitet är ledorden för plaggen som är designade för att passa livets alla tillfällen.

Arakii

Belfiori Couture.

Grek-italienska Belfiori Couture grundades 2019 av unga stjärndesignern Beniamino Belfiori. Han har sedan dess klätt celebriteter världen över. Här hittar du plagg med feminina linjer inspirerade av grekiska musor.

Belforio Couture

Birgitte Herskind.

Danska Birgitte Herskind grundades 2017 med ambitionen att skapa hållbara och innovativa plagg för den moderna kvinnan. Här kombineras lekfulla silhuetter med hög kvalitet. Birgitte Herskind jobbar mot en grön produktion och alla tyger är noga utvalda från europeiska leverantörer.

Birgitte Herskind

Dalood.

Dalood grundades i Georgien 2002 av Nana Shukvai. Här hittar du kollektioner där kreativitet, fantastiskt hantverk med träffsäkra detaljer står i fokus. Dalood var först i Georgien med att introducera handmålade tyger och hennes kreationer har hyllats av Vogue.

DALOOD

Gudu.

GUDU grundades i Kiev 2015 och har sedan dess skapat kvalitetsplagg som experimenterar med såväl färger som former – utan att kompromissa med skräddarsydda snitt. Här hittar du dramatiska, vackra och feminina silhuetter framtagna för att stärka och hylla kvinnor i varje rum.

Gudu

LITA Couture.

LITA Couture skapar exklusiva kvalitetsplagg i tyger som siden, kashmir och naturliga fibrer. Kollektionerna är hållbart handgjorda och designade för att framhäva det eleganta, feminina och sofistikerade hos varje individ.

LITA Couture

Lola Cruz.

Spanska Lola Cruz har designat stilfulla skor sedan lanseringen 2004. Skorna produceras i Spanien och är designade för att följa med dig genom livet – från dansgolvet till kontoret och ut på stan. Varje sko testas noga innan lansering för att säkerställa bekväma skor för varje tillfälle.

Lola Cruz

Marina Raphael.

Marina Raphael skapar handgjorda väskor med hållbarhet och kvalitet i fokus – i såväl produktion som i material och förhållanden för sina anställda. Väskorna kvalitetssäkras av Swarovski och är producerade i unika, ekologiskt nedbrytbara material som napaläder, mocka och eko-ull.

Maria Raphael

Musier Paris.

Musier Paris design bygger på en stark passion för vintage och gamla minnen. Plaggen är tidlösa för att hålla säsong efter säsong. Plaggen produceras i Frankrike av naturliga material som silke, bomull och viskos – och nästan alla plagg skapas i Musiers ateljé i Paris.

Musier Paris

Nomi Fame.

Modevarumärket Nomi Fame skapar plagg för cocktail och unika tillfällen. Plaggen andas lyx och femininitet och är designade för att stärka kvinnor och för att hålla en hel livstid.

Nomi Frame