På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

NK Beauty Lounge.

En liten värld av mycket skönhet.

Hos NK Beauty Lounge har de främsta profilerna i skönhetsbranschen samlats i en personlig och lyxig miljö.

NK Beauty Lounge erbjuder nagelvård, färgning av bryn och fransar, fransförlängning och blow-outs i en behaglig miljö. Här utförs allt från quick-fixes för den tidspressade till makeover-konceptet där besökaren blir omhändertagen från topp till tå. 

NK BEAUTY LOUNGE NAGLAR.
Nagelbaren drivs av Frida Selkirk, en av Sveriges främsta nagelstylister som är flitigt anlitad att göra modellernas naglar under modeveckor och fotograferingar och har en rad kända namn på sin kundlista. På behandlingsmenyn finns bland annat manikyr, gel-lackning och nagelförlängning. Här erbjuds alltid de bästa och senaste behandlingarna samt de trendigaste lackningarna, utförda av kompetenta och serviceinriktade terapeuter. Nagelbaren erbjuder även en behandlingsmeny för män.

NK BEAUTY LOUNGE SKÖNHET.
På NK Beauty Lounge skönhetsbar finns alla typer av quick-fix-behandlingar för ansiktet. Här får besökaren varsamt färgade ögonfransar och bryn och får dem perfekt formade med den unika metoden trådning. Ett par wow-lashes med hjälp av volymfransförlängning är ett roligt sätt att förändra för festliga tillfällen.

ÖPPETTIDER.
Måndag–torsdag kl. 10–20
Fredag–lördag kl. 10–18
Söndag–stängt

Välkommen att boka tid på plats, online, via telefon 08-762 88 90 eller via nkbl.sth@nk.se

Välkommen till NK Beauty Lounge.

NAGELVÅRD OCH STYLING.

Professionell styling av naglar.

Läs mer

FRANSAR OCH BRYN.

Rapide tillgodoser dina frans- och brynbehov på några minuter.

Läs mer

Varumärken på NK Beauty Lounge

Dela