På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

NK Sport & Fritid

NK Sport & Fritid.

NK Sport & Fritid erbjuder allt du behöver för en aktiv fritid, noga utvalt och för varje säsong inom livsstil, sport och mode.

I varumärkesshoppar med ett brett utbud och på vår föränderliga fritidsyta, erbjuds såväl mode som sport inom konfektion, skor och accessoarer för kvinnor och män. Vår och höst är jackor och ytterplagg en stark destination med efterfrågade varumärken och utbud.

Den aktiva sporten erbjuder varumärkesshoppar och destinationer för både män och kvinnor med träningsplagg, skor och accessoarer.

NK Ski, NK Golf och NK Bad är starka säsongsdestinationer med anpassat utbud efter säsong.

I anslutning till ytan och som en destination under NK Sport & Fritid, ligger även NK Street med ett det allra senaste inom streetmode.

Välkommen till NK Sport & Fritid.

Track top från Sergio Tacchini.

NK Sport & Fritid, Plan 2

Läs mer

Lacoste sneakers.

NK Sport & Fritid, Plan 2

Läs mer

Välkommen till vintern.

Nyheter för skidsäsongen från NK Sport & Fritid.

Läs mer

Jesper Norén, Oakley

Oakleys Tech Representant berättar om Oakley Goggles och varför bra optik och det fysiska skyddet är så viktigt när man åker skidor. 

Spela upp ▶

MIPS system.

MIPS Brain Protection System visar hur MIPS förändrat möjligheten att i hjälmar kunna skydda hjärnan vid fall och hur detta räddar liv dagligen.

Spela upp ▶

Sam Anthamatten, The North Face.

Den internationella proffs-Freeride-åkaren, äventyraren samt ambassadör av The North Face pratar om sin åkning och de utmaningar han tar sig an.

Spela upp ▶

Varumärken på NK Sport & Fritid

Dela