På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

Vårens modefavoriter.

Vi har samlat säsongens herrmodefavoriter som bjuder på en färgskala från milda naturfärger till exotiska accentfärger.

Bilden kommer från STIL nr 35 våren 2017. Fotograf Julian Marshall, Stylist Chris Bens/Rockson.

Hansen & Jacob.

Den sicilianska sanden har satt prägel på vårens kollektion från Hansen & Jacob, som hämtat färgtonerna från havsnära sand och havets blåa toner. Tvättade linneskjortor och skjortor i tvättad bomull med tryck ger rätt avslappnad känsla och komfort till den medvetne mannen. Kollektionen som även innehåller stickade tröjor, byxor samt shorts hittar du hos NK Herrekipering.

GANT.

Gear Up.

För alla män som lever sina liv i 180, och gärna tar sig fram på cykel, lanserar GANT en helt ny kapsylkollektion där högteknologiska kvalitéer och smart funktion kombineras i stilrena preppyplagg. En snygg blazer i vattenavstötande material med reflexdetaljer och jeans med fiffig nyckelficka är några av de smarta nyckelplagg som återfinns i kollektionen. The Get Into Gear Commuter Capsule Collection lanseras under april på Gant Man.

Björn Borg.

Uppdatera kalsonglådan.

Vårens färger hos Björn Borg är krispigt grått, vitt och marint i kombination med självsäkra, excentriska accentfärger i orange, gult och blått. Den 8-21 mars har Björn Borg ett förmånligt erbjudande.

Till erbjudandet

Bakom kulisserna.

Stylisten Christopher Insulander berättar om vårens modevisning på NK samt trenderna som du ska ha koll på i vår.

Läs mer
Gå på teater
För Nyckelkunder.

Scener ur ett äktenskap.

Se Ingmar Bergsmans mästerverk till Nyckelpris på Maximteatern i mars.

Läs mer och boka biljett
Dela