På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Vi har stängt Välkommen in imorgon

Rebelliska vibbar.

Printade t-shirts, graffittimålningar, läderjackor och plädmönster är inspirationen till höstens kollektion från Isabel Marant Étoile. Den har skapats ifrån en rebellisk tids-era med inslag ifrån musikern Kurt Cobain.

Caroline Macias, butikschef på Isabel Marant Étoile, klädd i några av hennes favoriter från höstkollektionen.

Med mixat och omatchat i fokus tillsammans med feminina mönster och volanger som kombineras med oversize-stickat och inslag av rockiga detaljer som nitar och läder, har Isabel lyckats skapa den perfekta tolkningen av 90-talets rock and roll-tider. 

”Silverstövletterna rockar till vilken outfit som helst! Dessa, tillsammans med en skinnkjol och en hoodie kommer jag att leva i”, säger Caroline Macias, butikschef på Isabel Marant Étoile.

”Den blommiga volangklänningen stylat med det grova nitbältet känns som sensommarens måste! Den går även hur bra som helst att matcha med jeans till hösten”, tillägger Caroline. 

Denna säsong visar Isabel återigen att hon vet exakt hur den nonchalant stilsäkra kvinnan vill klä sig. Med en kollektion framskapad av naturmaterial, tillsammans med mycket energi och självförtroende har hon visat på ett vinnande koncept.

Välkommen till Isabel Marant Étoile.

Den blommiga volangklänningen stylat med det grova nitbältet känns som sensommarens måste! Den går även hur bra som helst att matcha med jeans till hösten.

Snygga accessoarer – silverboots, nitbälten och mockadetaljer – ger det lilla extra till outfiten.

Mönstrat eller enfärgat i en materialmix av skira textilier och stickat.

Höstens favoriter.

Förläng sommaren med blomster och volanger.

Silverboots passar både till vardag och fest.

Värmen kommer från stickat i trendiga mönster.

Dela