På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

By Birdie.

By Birdies smycken har en unik och egen stil som utmanar minimalismens formspråk med konstnärliga och extravaganta kreationer.

By Birdie är ett danskt familjeägt företag vars första skisser påbörjades 2003 på ett loft i Ålborg. Idag är smyckesmärket väletablerat på marknaden med över 150 återförsäljare världen över. By Birdies designer Birdie Wendelboe är en självlärd smyckesdesigner som låter det råa möta det eleganta i sina smyckekollektioner, en design som ständigt utmanar den skandinaviska minimalismen. Varje smycke är ett eget konstverk i guld och silver med exotiska pärlor, ädelstenar och diamanter som för tankarna till en skattkammare.

Inspirationen hämtar Wendelboe från hennes resor till Indien och hennes utsikt hemma i Ålborg över stadens tak. De handgjorda smyckena får liv och struktur genom metallen. Svartoxiderat silver blandas med pärlor, ädelstenar och diamanter i sin enkla skönhet. By Birdies smycken är perfekta för den som vill ha något vackert adderat till sin smyckessamling.

By Birdies smycken finns att hitta på NK Details.

Dela