På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

Så går du från jobb till fest.

NK listar fyra accessoarfavoriter som snabbt tar dig från jobb och möten till aktiviteter efter jobbet. Du hittar dem hos NK Damskor & Accessoarer, Gatuplan.

1
Allroundväska.
Läderväskan Kora från Whyred har korta och långa handtag. Rymmer din dator på dagen och förvandlas enkelt till kvällsbruk - vik ned toppen och bär med axelremmen eller använd som överdimensionerad clutch. Finns även i svart.
1 699 kr
NK Damskor & Accessoarer
2
Sneakers.
Whyreds sneakers är snygga på jobbet om det är avslappnad dresscode, och perfekta under skrivbordet när du springer ärenden eller går till jobbet. Pudriga toner är ett måste denna säsong, lika snyggt till ett par dressade kostymbyxor som till klänning eller kjol.
1 499 kr
NK Damskor & Accessoarer
3
Sandaler.
INUIKIIs lädersandaler är en vårig take på athleisure-trenden. Perfekta för varmare väder när du träffar vännerna på utomhusserveringen. Matcha gärna med pedikyr från NK Beauty Lounge.
1 999 kr
NK Damskor & Accessoarer
4
Pumps.
Ett måste under skrivbordet. Perfekta när du har möten, ska på jobbmingel eller middag, och genvägen till att gå från casual till en mer dressad look.
1 599 kr
NK Damskor & Accessoarer
Dela