På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

Guide till den perfekta rakningen.

Med en armé av väldoftande och välgörande produkter kommer årets mörkaste säsong att bli din stiligaste hittills.

1
RAKNING 2.0.
Trött på tidskrävande skäggvård? Missa inte nya Oneblade från Philips, ett multiverktyg som kan raka, styla och trimma ditt skägg, oavsett längd, med ett och samma rakblad. Dessutom är den skonsam mot din hud. NK Manlig Depå.
999 kr
2
SUPERSERUM.
Ett ansiktsserum är ett absolut måste i din hudvårdsrutin. Ett serum innehåller mer koncentrerade ingredienser och kan tränga ner djupare i huden än en vanlig hudcrème och gör därför mer nytta. Svenska Verso lanserar i höst Hydration Serum med niaciamide, en superingrediens som skyddar din hud, reglerar talgproduktionen och motverkar fina linjer. NK Kosmetik.
950 kr
3
SKRUBBA LOSS.
Efter sommaren är huden ofta en torr och livlös historia. Hitta tillbaka till en mjukare och fräschare känsla genom att regelbundet skrubba kroppen fri från döda och blockerande hudceller. Nya Exfoliating Body Soap från Kiel's är en rengörande kroppstvål som med hjälp av pimpsten och jojobapulver gör huden pigg och återfuktad. NK Manlig Depå.
155 kr
4
IKONISK COMEBACK.
Tolv år efter märket släppte sin första cologne återlanserar Comme des Garçons tio ikoniska doftskatter. I The Olfactory Library återfinns bland annat dynamiska Eau de Cologne, träiga Sequoia, banbrytande Series 6 Synthetic och rökiga Tar. Ett lika kärt som väldoftande återseende. NK Manlig Depå.
850 kr/st
Dela