På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

STYLISTER.

STYLISTER.

Låt NK Personal Shoppings stylister hitta rätt plagg för just dig.

Välkommen till NK Personal Shopping. 

Marianne Holmberg.

Marianne är utbildad Personal Shopper, stilrådgivare, färgkonsulent och makeupartist. Bland hennes kunder finns flera framgångsrika affärskvinnor och män, artister och politiker.

Marie Wermelin. 

Har flerårig erfarenhet inom Personal Shopping och är som stylist expert på genomtänkta och smarta inköp för att slippa överflödiga plagg och komplettera kundens befintliga garderob.

Niklas Berglind.

Niklas är ett känt ansikte för många som återkommande stilexpert i TV4 Nyhetsmorgon och i modetidningar. Han är stylist, bloggar på Metro Mode, är moderedaktör på tidningen QX. Niklas stylar även flera namnkunniga politiker och kända profiler.

Lena Dunham. 

Med sin långa erfarenhet från butiksgolvet har Lena byggt upp en expertis inom Personal Shopping. Hon har internationell inköpserfarenhet av både dam- och herrkläder samt kosmetik och inredning. Lena har varit en del av stylistteamet sedan starten 2010.

Lisa Rogalin.

Vd och grundare av Rosenrummet som driver NK Personal Shopping i Stockholm. Lisa är stilexpert och utbildad inom Personal Shopping och personligt varumärkesbyggande och har lång erfarenhet inom området.

Maria Jonas. 

Maria har gått flera både svenska och internationella utbildningar inom mode och styling. Med sin stilsäkerhet och fingertoppskänsla lyckas hon guida rätt i modedjungeln.

Catrin Karlsson. 

Har examen i modevetenskap på Stockholms Universitet, stylistutbildning samt flera års erfarenhet som Personal Shopper.              

Mia von Heidenstam.

Mia har arbetat som stylist i många år och är prisad för sitt arbete med bland andra Kristian Luuk som under Mias stylingperiod mottog tidningen Elles pris för Årets bäst klädda man.

Nicole de Geer. 

Nicole har en bakgrund inom modefotograferingar och som inköpare av kläder. Hon har ett passionerat förhållande till mode, vilket hon delar med sig av till sina kunder.

Dela