På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

The Luxury Trendsetter

Förutom fantastiskt långa, fina och välpreparerade pister bjuder Engadin St. Moritz på riktigt bra matupplevelser och sköna stopp i backen med hänförande utsikt. St. Moritz är även den perfekta platsen för ingående stilstudier av det senaste och mest exklusiva skidmodet då orten samlar jetsets från hela världen.

För den som älskar att susa ner för välpreparerade och långa härliga backar är pisten El Paradiso i Corviglia att rekommendera.

Här kan du även prova på ”Yoga on snow” för att komma i riktig närkontakt med naturen. Yogan utför du själv, med privat instruktör eller i grupp på någon av pistens utsatta Yoga-stationer. Efter lite avslappnande övningar är El Paradiso, restaurangen med samma namn som pisten, nästa stopp. 

När skiddagen är slut avrundar du den med fördel på majestätiskt vis med välklädd afterski i klassisk miljö...

2174 meter över havet njuter du här av stillheten och den fantastiska utsikten ackompanjerad av vällagad mat, söta desserter, förförande bubblor och väl valda viner från orten.

När skiddagen är slut avrundar du den med fördel på majestätiskt vis med välklädd afterski i klassisk miljö på lyxiga Kempinski Grand Hotel des Bains St. Moritz.

Bild ovan: Kempinski Grand Hotel des Bains. 

Favoriter

NK Sport & Fritid återfinns ett gediget urval av exklusiva vinterplagg från några av de mest framstående märkena i lyxsegmentet. Här är några av säsongens utvalda favoriter för en extravagant och moderiktig alpsemester.

Fina detaljer.

Håll fötterna varma med vinterfavoriter från Sorel i vattentät canvas och lyxiga detaljer i fuskpäls, 2 600 kr.

Bättre upplevelse.

Goggles från Oakley med revolutionerande Prizm-lins som förbättrar både sikt och kontraståtergivning, 2 400 kr.

För alla tillfällen.

Exklusiv skidjacka i vändbar fuskpäls från Goldbergh, anpassad för sol, regn och snö, 4 000 kr.

Mjukt och lyxigt.

Varma skidstrumpor i mjuk kashmir från Falke som ger dina fötter och skenben största möjliga komfort, 1 300 kr.

Välkommen till NK Sport & Fritid, Plan 2. 

Dela