På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

Vårens måsten.

Perfektion, minimalistisk svärta och ljus. Just nu drömmer vi om sol & snygga detaljer.

Bild: Appletrees lookbook ss17.

Händelser

Sätt personlig prägel på dina skor.

Superga Spin Lab-tekniken är ett roligt sätt att skapa unika skor. Helgen 22-23 april finns representanter från Superga Spin Lab på plats på NK. Designa dina egna Supergaskor, och är du tidigt uppe har du chansen att få ett extra par Supergaskor som gåva.

Läs mer.

Erbjudande
Diesel

#Make love, not walls.

Medan världen är i full gång med att bygga murar är Diesel i full gång med att riva ner dem. Den 7 - 8 april är Diesel på plats i Ljusgården och på NK Denim för att sprida vårglädje. Alla som handlar under perioden 5-10 april får fin gåva designad av David La Chapelle.

Läs mer
Diesel #Make Love Not Walls.
Diesel #Make Love Not Walls.
Nyheter
1

South Lane.

Håll koll på tiden med avantgardistiska former från svenska South Lane. Uren adderar spännande och konstnärlig svärta till den manliga garderoben.

2

Axla trenden.

Ryggsäckstrenden håller i sig även denna säsong. Vi bär gärna vårens nödvändigheter i denna sportiga modell i grafitgrått från Sandqvist.

3

Step into your new Calvins.

Dags för en resa till solen? Äntra badstranden med sköna statement-tofflor från Calvin Klein.

Time for a change.

Efter månader av vintermörker är det äntligen dags att uppdatera garderoben med ljusare toner. Gant Rugger förenar smala ränder med sandfärgade prickar i en av vårens snyggaste bomullsskjortor. En modern och avslappnad look, perfekt för ljumma vår- och sommardagar i stan. Gant Man, Plan 2.

Dela