På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn alla cookies Avböj tredjepartscookies
Vi har stängt Välkommen in imorgon

Bobergs matsal.

Meny Ferdinand.

Måndag-fredag kl. 11–14.30 serveras Meny Ferdinand i Bobergs Matsal. Välj två till tre rätter.

affärslunch vecka 8.

 

FÖRRÄTT. 

Kycklingterrin med pistagenötter & persilja 
Cornichonger, dijonsenapskräm, picklad silverlök, & rostat surdegsbröd

VARMRÄTT. 

Lättrökt bakad Sejrygg 
Brandade smaksatt med citron -& olivolja, bakade tomater, rårivna tomater, sotade gröna bönor & gräslöksolja

DESSERT. 

Varm mandelkaka 
Kardemummasocker, lättvispad grädde & rårörda hjortron


2 rätter: 345 kr, vinpaket 195 kr
3 rätter: 395 kr, vinpaket 245 kr

Dela