På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn alla cookies Avböj tredjepartscookies
Välkommen in Idag har vi öppet

Bobergs matsal.

Meny Ferdinand.

Måndag-fredag kl. 11–14.30 serveras Meny Ferdinand i Bobergs Matsal. Välj två till tre rätter.

affärslunch vecka 51.

 

FÖRRÄTT. 

Citrongravad strömming
Löjroms crème fraiche, rågbröd, torkad citron, syltad rödlök & dill

Brässerad kalvrostbiff ”kalv i dill”
Gräddig dillsås smaksatt med ättika, kumminpicklade knippmorötter, råhylvade rotfrukter & dillkokt potatis

Mörkchoklad bavaroise
Romkokta körsbär, körsbärssorbet, maränger, vaniljkräm & hyvlad nougat

 

VARMRÄTT. 

Timjanstekt majskyckling
Skummig dragon & citronveloté, bakad morot, råstekt brysselkål & picklad gulbeta.

 

DESSERT. 

Marängsviss
Chokladmaräng, sås på Tobago single estate choklad, lättvispad grädde & vaniljglass.


2 rätter: 345 kr, vinpaket 195 kr
3 rätter: 395 kr, vinpaket 245 kr

Dela