På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn alla cookies Avböj tredjepartscookies
Välkommen in Idag har vi öppet

Bobergs matsal.

Meny Ferdinand.

Måndag-fredag kl. 11–14.30 serveras Meny Ferdinand i Bobergs Matsal. Välj två till tre rätter.

affärslunch vecka 16.

 

FÖRRÄTT. 

Sparris sabayonne 
Råhyvlad sparris, briochekrutonger, ramslöksolja, krispig potatis & smörgåskrasse 

VARMRÄTT. 

Majskyckling 
Primörbetor, pancetta, syltade röda steklökar, stekta mini champinjoner, knippemorötter samt kycklingveloté smaksatt grillad citron & timjan 

DESSERT. 

Chokladkaka 
Hallonsorbet, karamelliserade hasselnötter, rostad vit choklad & lakrits 


2 rätter: 345 kr, vinpaket 195 kr
3 rätter: 395 kr, vinpaket 245 kr

Dela