På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

Botanique.

Botanique.

Vällagade sallader och mackor på ingredienser med tydligt urprung, lagade av en kock. Välkommen till bords.

SALLADER hos Botanique.

VECKANS SALLAD.

Rostbiffsallad med quinoa, äpple, små gröna ärtor, fetaost & citronyoghurt
129 kr

UMAMI BOMB.

"Pulled pork", friterade örter- & lök, stekt svamp samt umamidressing avslutas med riven pecorino, gurka, rå rättika samt sojasyltad pärllök
135 kr

HELLO PUMPKIN!

Rostad muscatpumpa, kokta korngryn, fetaost, krispig grönkål, honung, myntayoghurt & espelettepeppar
129 kr

Tokyo 3.0

Svartpeppar rostbiff med teriyaki sås, äggnudlar, koriander, vattenkastanj, kål samt misomajonnäs toppad med rostade sesamfrön & nori
139 kr

FJÄLLBACKA.

Sallad på handskalade kräftor & räkor med ekologiska lantägg "64c", kryddig Rhode Islanddressing med gräslök serveras med gurka, avokado, torkat rågbröd, vinägrett på dill, svartpeppar & citron samt råkost på fänkål & rädisa
165 kr

GRILLAD SPENATTORTILLA.

Gulbetor, getost, kikärtor & syrad rödlök
95 kr

våra SMÖRGÅSAR.

CROQUE MONSIEUR.

Grillat levainbröd på rågsurdeg med enrisrökt svensk karré & Gruyère ost serverad med dijonsenapscrème & liten sallad
105 kr 

AVOCADO.

Grillad dansk råg med avokado, fetaost, groddar, olivolja, svartpeppar & salladslök
95 kr

RÄKOR.

Räksmörgås på danskråg med bakat ekologiskt lantägg, dill, gurka, syrad rödlök & majonnäs
160 kr

LITEN BAGUETTE.

Liten baguette med Gruyèreost, spenat & gurka  
35 kr

Liten baguette med enrisrökt svensk skinka & Gruyèreost
40 kr

Bilden kommer från STIL nr 28 våren 2015.

Fotograf Gustav Almestål/Lundlund. Fotoassistent Camilla Brodin. Stylist Niklas Hansen/Link Details. Stylingassistent Agnès Rosa Beckman.

Dela