Måndag - Fredag: 10 - 20. Lördag: 10 - 18. Söndag: 11 - 17. Övriga öppettider

Huvudmeny

Rosenrummet

Personlig rådgivning.

Rosenrummet.
Rosenrummet är en privat lounge, belägen på Plan 4, som erbjuder dig hjälp med personlig stil och shopping. Här hittar du en stil som känns bekväm och som framhäver ditt vackraste jag. Vi hjälper dig att bygga upp en garderob, hitta kläder för särskilda tillfällen eller förnya din stil.

Rosenrummet hjälper till med färganalys och stilkonsultationer för att se vilka färger och vilken stil som passar dig bäst. Rosenrummets stilkonsulter hjälper till att förnya garderoben inför vår och höst. I ett unikt samarbete med Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness kan Rosenrummet även erbjuda skönhetsbehandlingar för både män och kvinnor.

I ett unikt samarbete med Fadi el Khoury och Lars Wallin erbjuder Rosenrummet couture och made-to-measure. För bokning av privat visning, vänligen kontakta avdelningen på telefon 08-762 88 80 eller via rosenrummet.sth@nk.se.

Ta del av Rosenrummets meny r och se Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness behandlingsmeny här.

För tidsbokning, vänligen kontakta avdelningen på telefon 08-762 88 80 eller via rosenrummet.sth@nk.se.

Personlig makeup.
Konsultation bokas i förväg hos NK Kosmetik på Gatuplan. Den som väljer Personlig makeup får hjälp av en professionell makeupartist att hitta den stil och de produkter som bäst passar de personliga förutsättningarna. Konsultationen består av konsultation, rengöring, rådgivning och rekommendation av produkter samt full makeup efter önskemål. Rådgivningen tar en timme och kostar 500:–. Produkter ingår i priset för Nyckelkunder.

Doftkonsultation på NK Kosmetik.
NK Kosmetiks doftexperter

Markus Zitting och Ulf Gustafsson hjälper till att hitta rätt i djungeln av väldoft. Oavsett om du söker en doft för en kväll eller din nya signaturdoft utgår konsultationen från dina behov. Vid ett möte med Markus eller Ulf fastställs dina önskemål, och därefter presenteras ett antal utvalda dofter för dig. Tid för doftkonsultation bokas direkt hos NK Kosmetik eller på telefon 08-762 84 83. En konsultation kostar 300:- och beloppet dras av vid köp av vara. Doftkonsultationen kan också ges bort som en personlig gåva.

Doftkonsultation på NK Manlig Depå.

NK Manlig Depås doftexpert Fransisco Catalan hjälper dig att hitta rätt i vårt stora utbud av väldoft. Oavsett om du söker en doft för en kväll eller din nya signaturdoft utgår konsultationen från dina behov.

Vid ett möte med doftkonsulten fastställs dina önskemål och därefter presenteras ett antal dofter utvalda för att passa din stil och personlighet. En konsultation kostar 300:- och beloppet dras av vid köp av vara. 

Boka tid för doftkonsultation direkt hos NK Manlig Depå på Gatuplan i Stockholm eller på telefon 08-762 88 06 eller 08-762 80 14. Doftkonsultationen är kostnadsfri.

Skönhetsguide.
På NK Kosmetik träffar du nu vår skönhetsguide Fredrika Nordin, hudterapeut med 15 års branschvana och en utpräglad service- och fingertoppskänsla. Hon hjälper dig att hitta rätt bland över 200 varumärken så att du hittar rätt produkter för just dina behov. Detta inom områdena hudvård, makeup, hårvård, kroppsvård och doft ­– du väljer själv om du vill ha vägledning inom ett specifikt område eller önskar mer övergripande hjälp med hela din skönhetsrutin.

Vi skräddarsyr konsultationen och tar sedan fram utvalda rekommendationer för just dig. Konsultationen börjar med att du sitter ner tillsammans med Fredrika Nordin för att gå igenom dina behov och önskemål. Fredrika tar sedan med dig till avdelningen där ni går igenom och provar de produkter som rekommenderas, samtidigt som du även får professionella råd och tips om hur du använder produkterna på bästa sätt.

Konsultationen tar 1,5 timme och är kostnadsfri. Boka din tid på avdelningen, på telefon 08-762 82 44 eller via nkkosmetik.sth@nk.se.

Publicerad 2010.07.07
Alla bilder
Bild 1/1 Rosenrummet Förstora

Annons – Dubbla poäng

Annons – Dubbla poäng

dubbla_poäng

Avdelare - dukade bordet

Avdelare - dukade bordet

Avdelare_dukadebordet

Annons – Dukade bordet

Annons – Dukade bordet

Nk.se_Dukade bordet_Ljus_706x300pixl

Avdelare - kalendarie vår 14

Avdelare - kalendarie vår 14

Kalendarium

Kalendarium

Avdelare - Nyheter vår14

Avdelare - Nyheter vår14

Avdelare_vår_nyheter

Nyheter

Avdelare – Vår Nyckel

Avdelare – Vår Nyckel

Avdelare_vårnyckel

Nyckelerbjudanden

Nyckelerbjudanden

Uppspelning av videomaterial är ej tillgängligt.

Avdelare - NKTV vår14

Avdelare - NKTV vår14

NKTV

Avdelare - NK Restauranger vår14

Avdelare - NK Restauranger vår14

Restauranger

NKRestauranger

Mode

Etta

Logga in till dina nyckelsidor

Info

Sök NK.se

Få senaste nytt från NK.

Jag godkänner villkoren

Musikspelare

Uppspelning av videomaterial är ej tillgängligt.

Varumärken på NK.

A B C D E F
G H I J K L
M N O P Q R
S T U V W X
Y Z Å Ä Ö #

Bli Nyckelkund

Bli Nyckelkund

Nyckelkund_annons

NK Mastercard

NK Mastercard

nk_nyckeln_mastercard

Önskeboken

Önskeboken

onskeboken_r

Välkommen till varuhuset.

Hamngatan 18-20 111 47 Stockholm Visa på karta Växel: +46 (0)8 762 80 00 NK Nyckeln: +46 (0)8-14 68 90

Prenumerera på RSS

RSS håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna.

Information om cookies.

Klicka här för mer information om hur vi använder cookies på NK.se