Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nyckelerbjudande

4 hållbara erbjudanden från LG.

I februari månad har LG en pop up där de visar upp smarta produkter som förenklar din vardag.

Med produkter från LG får du det bästa av alla världar. Längre hållbarhet för dina älskade designplagg samt elegant designade produkter med miljö i fokus. För dig som är eller blir Nyckelkund kan du köpa fyra av produkterna till förmånligt pris till och med den 5 april.

LG uppnådde i december 2020 Platinum-status i EcoVadis hållbarhetsranking, vilket är den högsta möjliga nivån och ett fint kvitto på varumärkets ständiga strävan att inte bara bli ett mer hållbart företag, utan att också att ligga i toppskiktet.

LG Styler – stylingskåp med ånga.

Det är dags att tvätta mindre, och ånga mer. Den här produkten, som använder mindre el och vatten än ett tvättprogram, fräschar upp plagg som inte är direkt smutsiga och som normalt kräver specialbehandling som kemtvätt. Den tar garanterat bort dålig lukt och hjälper till att reducera skrynklor. Dessutom tar den bort 99,9 %* av allergener som bakterier* och kvalster**.

*Certifierad av VDE; dödar 99,9% av bakterier (Escherichia coli och Staphylococcus aureus) med Sanitets-normalprogrammet.

**Certifierad av Yonsei University College of Medicine; tar bort 99,9% av husdammskvalster och bakterier (Escherichia coli och Staphylococcus aureus).

NYCKELERBJUDANDE.
Just nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa LG Styler S3MFC (spegeldörr och plats för tre hängare) för 11 999 kr (ord. ca pris 22 999 kr) eller LG Styler S5BB (svart dörr och plats för fem hängare) för 13 999 kr (ord. ca pris 24 495 kr). Erbjudandet gäller till och med den 5 april.

LG SIGNATURE med kombinerad tvätt och tork.

Ge dina kläder den omsorg de förtjänar! Med elegant och hållbar design i reptålig emalj samt smarta funktioner, som ett automatiserat doseringssystem, är det enklare än någonsin att ta hand om din tvätt. Produktens ångfunktion rengör på djupet och tar bort hushållsallergener. Dessutom torkas din tvätt på låga temparaturer med hjälp av värmepumpsteknologi vilket är både energisnålt och mer skonsamt för dina plagg.

NYCKELERBJUDANDE.
Just nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa LG SIGNATURE LSWD100 för 19 999 kr (ord. ca pris 32 995 kr). Erbjudandet gäller till och med den 5 april.

LG SIGNATURE vinkyl – förvara viner på bästa sätt.

Det är inte bara den eleganta designen som gör vinkylen från LG SIGNATURE attraktiv. Den kan lagra 65 flaskor och är utrustad med flera innovativa funktioner. Däribland en temperaturkontroll med tre olika zoner – samt en automatisk dörröppning.Tack vare InstaView™ behöver du inte öppna dörren och därmed släppa ut kall luft i onödan. Två knackningar på det mörktonage spegelglaset och voilá – du kan nu se samtliga viner. 

NYCKELERBJUDANDE.
Just nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa LG SIGNATURE LSR200W för 49 999 kr (ord. ca pris 89 995 kr). Erbjudandet gäller till och med den 5 april.

LG SIGNATURE med side-by-side kyl och frys.

Kylskåpet från LG SIGNATURE är fullmatat med smarta egenskaper för fräschare råvaror och en enklare vardag. Funktionen InstaView™ låter dig med hjälp av två knackningar på glaspanelen se in i kylen utan att öppna dörren. En annan funktion, Door-in-Door™, gör att du kommer åt dina favoriter utan att behöva öppna hela dörren. Detta leder till att mindre kall luft släpps ut vilket sparar energi. Svep med foten under kylen så öppnas den också automatiskt!

NYCKELERBJUDANDE.
Just nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa LG SIGNATUR LSR100 för 59 999 kr (ord. ca pris 98 995 kr). Erbjudandet gäller till och med den 5 april.

Är du intresserad av samtliga produkter från LG SIGNATURE? Då kan vi erbjuda ett paketpris. Just nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa alla tre ovan nämnda produkter från LG SIGNATURE-serien för 99 999 kr (ord. ca pris 221 985 kr). Erbjudandet gäller till och med den 5 april. 

Välkommen till LG, Entréplan.

Nyckelerbjudande

Hitta till
LG.

LG, Entréplan Stockholm