Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

Nyckelerbjudande

Erbjudande på LG Styler.

Förmånligt pris på klädvårdsskåp som ger en hygienisk och mer hållbar klädvård.

LG Styler är ett smart klädvårdsskåp med ånga, som fräschar upp de flesta typer av plagg. Upptäck klädvård som är skonsam för både garderoben och miljön. LG Styler slätar ut, torkar skonsamt och tar bort dålig lukt samt hela 99,9 % av alla allergener* och bakterier**. LG Styler passar desssutom perfekt för att ta hand om ömtåliga plagg.

* Certifierad av Yonsei University College of Medicine; tar bort 99,9% av husdammskvalster och bakterier (Escherichia coli och Staphylococcus aureus).

** Certifierad av VDE; dödar 99,9% av bakterier (Escherichia coli och Staphylococcus aureus) med Sanitets-normalprogrammet.

LG FÅR HÖGSTA BETYG AV ECOVADIS.
LG uppnådde i december 2020 Platinum-status i EcoVadis hållbarhetsrankning, vilket är den högsta möjliga nivån och ett fint kvitto på vår ständiga strävan att inte bara bli ett mer hållbart företag, utan att också att ligga i framkant. Läs mer här.

NYCKELERBJUDANDE.
Just nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa LG:s Styler till förmånliga priser. Som Nyckelkund får du köpa LG Styler S3WF med vit dörr, för 10 990 kr (ord. pris ca 16 995 kr), LG Styler S3MFC med spegeldörr för 11 990 kr (ord. pris ca 18 995 kr) och LG Styler S5BB med svart dörr och större kapacitet för 13 990 kr (ord. pris ca 21 995 kr). Du hittar LG:s styler i LG:s pop up på Nedre plan i varuhuset. Erbjudandet gäller till och med den 15 december och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Nyckelerbjudande

Hitta till
LG.

LG, Nedre Plan Stockholm