Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
parkaden

PARKERA CENTRALT MITT I STOCKHOLM CITY.

NK Parkering ligger nära shopping, kulturliv och nöjen. De generösa öppettiderna gör att du kan parkera här varje dag, året om.

Information om NK Parkering.

Vi erbjuder både korttidsparkering och abonnemang på längre tid. Här parkerar du med enkelhet; inga pelare eller mötande trafik. Rymliga parkeringsplatser för rörelsehindrade finner du allra närmast hissarna på de nedre våningsplanen. Har du frågor eller synpunkter kan du alltid vända dig till NK Kundservice i NK Parkaden eller på Plan 4, som gärna hjälper till.

Fri höjd: 2,20 m
Kapacitet: 665 bilar
Våningar: 6
Antal laddstolpar: 219 stycken

För att enklast hitta till oss, klicka här.

Trafikinformation om Malmskillnadsgatan.

I ett samverkansprojekt mellan Trafikkontoret och Vasakronan pågår sedan april en renovering av tätskiktet på Malmskillnadsgatan. Samtidigt kommer gatumiljön att lyftas och göras trevligare. Arbetet utförs under 2021 och genomförs i etapper. Nedan följer trafikinformation som följd av den nu sista pågående etappen.

Nordiska Kompaniet/NK Parkering har dialog med såväl Trafikkontoret som Vasakronan för att i största möjliga mån underlätta ert besök hos oss.


Förmån för dig med NK Nyckeln:

Du med NK Nyckeln kan ta del av en förmån på parkering i NK Parkaden. Läs mer om förmånen här. Läs mer om NK Nyckeln här.

 

NK PARKERING

Infarter
Regeringsgatan 47-55
Malmskillnadsgatan 38

Öppettider
Måndag – lördag kl. 06.00-24.00
Söndag & helgdag kl. 09.30-24.00

Kontakt
Tel: 08 - 762 92 00
E-post: nkparkering.sth@nk.se

Hitta till NK Parkering

Vägbeskrivning

 

LÄS MER