Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

GANT lanserar sommarkollektion i partnerskap med Liberty Fabrics.

American Sportswear möter Londons charm när GANT och Liberty lanserar kapselkollektion frontad av Amerikanska multitalangen Kilo Kish.

Vad händer när man kombinerar två varumärken kända för sitt arv? Svaret är en eklektisk blandning av mönster och silhuetter som tar oss tillbaka till det sena 60-talet och det tidiga 70-talets frimodighet. Härliga maxi-klänningar och skjortor i lyxiga tyger - GANTs limiterade sommarkollektion i partnerskap med ikoniska Liberty Fabrics har allting sommargarderoben längtat efter.

Kollektionen består av 13 härliga sommarplagg där varumärkenas båda världar förenas i en lekfull premium-kollektion. Utforska en bredd av vackra mönster, livfulla nyanser och glänsande sidentyger. Kollektionen passar utmärkt varma sommardagar som kvällar, både i staden och på landet.

Den amerikanska multitalangen Kilo Kish är ansiktet utåt för kollektionen och väcker den till liv. Hyllad för sin konstnärliga repertoar inom musik, mode, film och konst. Tillsammans med GANT och Liberty förmedlar hon vikten av att utmana konformitet och hedra individualitet.

Upptäck hela kollektionen på GANT Woman, Plan 1.

Hitta till
GANT WOMAN.

GANT Woman, Plan 1 Tel: 08-762 81 58 Stockholm