Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sensai hudvård

Upptäck den hyllade hudvårdsrutinen Saho med Sensai.

Nu har hudvårdsfavoriten Sensai landat på nk.se. Signaturingrediensen i Sensais produkter är Koishimaru Silk som har den unika förmågan att binda och bevara fukten i huden, inifrån och ut. För att nå silkeslen hud à la Sensai rekommenderar vi den hyllade, japanska hudvårdsrutinen Saho. Så här gör du för att lyckas med den.


En japansk hudvårdsrutin

Hudvårdsrutinen Saho är en japansk rutin som älskas av Sensai-användare över hela världen. Saho består av dubbel rengöring och dubbel återfuktning för att nå en silkeslen hud – även kallad "glass skin". Rutinen har hämtat inspiration från japanska teceremonier, där var sak har sin tid och plats, vilket är nyckeln till framgång enligt den japanska kulturen. 

1. Rengör på djupet

Börja alltid din hudvårdsrutin med att rengöra huden i två steg. Inled med en återfuktande oljerengöring som tar bort makeup och orenheter och avsluta sedan med en djuprengörande rengöring. När du rengör huden ordentligt förbereder du även huden för nästa steg vilket får serum och crèmer att gå in på djupet. På nk.se hittar du Sensais rengöringar för olika hudtyper, så att du kan skräddarsy en rutin som passar just dig och din hud.

2. Återfukta i flera steg

Steg två är att återfukta huden för att ge den både näring och skydd. Förbered med ett återfuktande serum och avsluta med en vårdande hudcrème. Osäker på vilken hudtyp du har? Välkommen till NK Beauty så hjälper våra experter dig på plats. 

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm