Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lisa Rogalin

Så shoppar du smart på rean.

Stilexperten Lisa Rogalin tipsar om hur du får ut det mesta av din reashopping och investerar i mode som håller i längden.

Har du också reashoppat kläder som sedan bara hänger i garderoben? Vi har frågat Lisa Rogalin, som driver NK Personal Shopping, hur man bäst investerar när man shoppar på rea. Hon tipsar även om sina bästa reafynd och berättar hur du både kan spara tid och pengar med tjänsten Garderobsrensning.

Hej Lisa! Hur investerar man smart under en rea?
– Bra reainvesteringar är sådant som du tittat ut innan rean och som du verkligen vill ha. När dessa plagg, väskor eller skor finns kvar till ett rabatterat pris har du verkligen gjort ett fynd. I övrigt, ställ dig alltid frågan: ”Hade jag köpt det här plagget till fullpris?”. På det viset kan du minska felköp och spontanköp som egentligen inte passar in med dina övriga plagg i garderoben.

Vilka är dina bästa garderobstips?
– Inventera din garderob ofta, titta igenom vad du har och hur du kan använda din plagg på flera olika sätt. Rensa varje säsong, två gånger om året. Då har du alltid koll på vad som finns i garderoben och vad som saknas. När du rensar kan det också vara bra att skriva en lista i mobilen på vad du saknar. Vi är ofta vaneköpare, det vill säga vi köper ofta samma saker som vi redan har. Men om du har en lista på vad du egentligen saknar i garderoben så kan du minska dina vaneköp.

Kan du förklara vad servicetjänsten garderobsrensning innebär?
– När du bokar en garderobsrensning kommer en stylist hem till dig och går igenom din garderob tillsammans med dig. Du får tips och råd om vad du kan göra dig av med och vad du bör behålla, hur du kan kombinera ihop olika looks och om du behöver komplettera med något. Det är en mycket uppskattad tjänst.

Vilka är dina bästa reafynd från NK?
– I år har jag hittat ett skärp från Loewe och en kappa från Max Mara.

Hitta till
NK PERSONAL SHOPPING.

NK Personal Shopping, Entréplan Stockholm Tel: 08-762 88 80 Mail: nkps.sth@nk.se

Hitta till
NK Personal Shopping.

NK Personal Shopping, Plan 2 Tel: 031 – 710 10 25 Mejl: nkps.gbg@nk.se Göteborg