Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT FÖR DIG MED SVART NYCKELKORT. GÄLLER VID KÖP ÖVER 1 500 KR ONLINE. 

Senaste numret av Stil är här!

Äntligen släpper vi #39 av magasinet Stil – fyllt med höstnyheter, inspirerande mode, tillbakablickar, framtidsplaner och mycket mer.

I det senaste numret av Stil har vi bland annat samlat höstnyheterna vi tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet, kuriosa och intervjuer om NK:s historia, ett samtal med modeskaparen och Årets hederspristagare på NK Galan Lars Wallin, mode inspirerat av det tidlösa 70-talet och plagg att känna sig som hemma i. Dessutom har vi dukat upp för gemyt och säsongens smaker, låtit Daniel Lindström prata med grundaren bakom det kultförklarade varumärket Satisfy Running Bryce Partouche, identifierat både missmatchande och lugnande inredningstrender samt bett beautyskribenten Maria Ahlgren skriva en guide om skönhetsingredienserna du vill inkludera i din rutin. Detta och mer därtill kan du alltså läsa om i höstens nummer!

Till omslaget klättrade vi upp i den – om vi får säga det själva – ikoniska NK Klockan tillsammans med supermodellen Erika Wall som bär scarfen Lars Wallin specialdesignat exklusivt för NK. 

Är du inte en av de Nyckelkunder som fått hem Stil i brevlådan den 22 – 25 september finns det möjlighet att plocka upp ett exemplar i varuhusen.

Välkommen till NK.

läs mer

Lars Wallins scarf för NK.
Du som är eller blir Nyckelkund får Lars Wallins specialdesignade scarf för NK till ett förmånligt pris.
Lars Wallin
Intervju med Årets hederspristagare på NK Galan och couturemästaren Lars Wallin.