Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Upptäck kollektionen Quatre från Boucheron.

Förgyll sommaren med minimalistisk lyx och diamanter.

Klassiskt, samtida och ikoniskt är tre ord som beskriver kollektionen Quatre från Boucheron. Från diamanter till minimalistiska smycken att bära varje dag. Nu säljs Boucheron exklusivt på NK Fine Jewellery and Watches. Upptäck kollektionen som får oss att längta till sommarens härligheter.

Hitta till
NK FINE JEWELLERY & WATCHES

NK Fine Jewellery & Watches, Entréplan Tel: 08-762 82 17 Stockholm
Boucheron 1

Halsband, Quatre Blue edition mini ring pendant, 30 000 kr.
Ring, Quatre Blue Edition ⌀ 0.24, 67 000 kr.
Ring, Quatre White edition Large Ring, 91 000 kr.

Såhär stylar du med smycken från Boucheron

Från Quatre Blue och White edition hittar vi halsband i rosa, gult och vitguld ansatt med diamanter. Smyckena från Blue Edition kommer i en härlig blå färg som passar perfekt att matcha till en hel jeans-look. Boucherons ambassadör Youn-jun Go bär smyckena helst till en blå skjorta eller för att utsmycka en vit klänning. 

Smyckena från Blue Edition fungerar utmärkt att kombinera med smycken från White Edition och skapar tillsammans en modern look. 

 

 

Upptäck Quatre Classique minimalistiska ringar

Quatre Classique välkomnar oss in i en tidlös värld och ger en avantgardistisk känsla. Quatre Classique ringar är minimalistiska och fungerar lika bra att bära till vardags som att bära som en förlovningsring. Den innovativa estetiken visar Boucherons enorma hantverk. Kombinera flera ringar från Quatre Classique för att gå från enkelhet till en riktigt statement-look. 

 

Boucheron 2

Halsband, Tie Necklace Mini Quatre Blue Edition, 98 100 kr.
Ring, Quatre Radiant ⌀0.29, 58 700 kr.

 

Boucheron3