Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Design Week at NK

spring at nk.

Årets första vårtecken har landat på NK. Spring at NK pågår hela våren och är en hyllning till den blomstrande säsongen. Under denna period lyfter vi framstående aktörer inom mode och design vid damsko-ytan i anslutning till Ljusgården. Är du intresserad av hur skyltfönstren skapades? Läs mer här.

Ni kommer bland annat att få ta del av årets vårlooks som tagits fram i samarbete med ELLE, spännande nyheter från NK Kök & Design – och mycket mer. Dessutom har vi korat årets pristagare av NK Stockholm Young Talent Award by Beckmans.

Varmt välkommen att inviga våren tillsammans med oss på NK.

Omsorgen för våra kunder och medarbetare är av högsta prioritet. Ta del av våra säkerhetsåtgärder rörande covid-19 här.

NK

Valt av ELLE.

Gör dig redo för våren med årets modemåsten tillsammans med ELLE och NK. Under en begränsad period visar ELLE upp sina snyggaste modelooks för säsongen. Upptäck åtta damlooks och två herrlooks i Ljusgården – eller håll utkik här för att ta del av alla stiltips och trender.

Upptäck

Elle

DETTA HÄNDER UNDER SPRING AT NK.

Versace
Missa inte när Versaces exklusiva design tar plats i vårens skyltfönster. Kom förbi och låt dig inspireras av mönster och färger som gör sig lika bra på catwalken som i vitrinskåpet.
Design Week at NK
Upptäck det bästa från Italien tillsammans med De'Longhi hos NK Kök & Design.
Design Week at NK.
I vårens skyltfönster syns säsongens golfmode från NK.

NK Stockholm Young Talent Award by Beckmans.

Årets vinnare av NK Stockholm Young Talent Award by Beckmans har korats. Vinnaren och modeskaparen Robin Söderholm examinerades från modeprogrammet på Beckmans Designhögskola 2021. 

Hans examenskollektion Fluid utforskar romantisk plissering i kombination med mer stereotypt maskulint material i färgstarka kreationer.

Jag vill med detta projekt utforska ett könsneutralt mode. Ett mode som inte är begränsat av könsnormer och hur samhället förhåller sig till dem, beskriver han.

Juryns motivering: En examenskollektion med samtidsrelevans som utmanar och strålar, skickligt genomförd både i helhet och detalj. Genom att skapa ett uttryck av skörhet och romantik i kombination med maskulina referenser ger Robin Söderholm bäraren personlig frihet att uttrycka sig bortom traditionella ramverk. Kollektionen får oss att lyfta blicken, ändra perspektiv, fantisera om ljusare tider.

Se vinnarintervjun här

xx