På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

NK pressrum

Pressmeddelanden Från NK

Välkommen till NK:s pressrum. Här publiceras aktuella pressmeddelanden samt information om NK Presslån. Om du söker högupplöst material eller tidigare publicerade pressmeddelanden, vänligen besök NK på Mynewsdesk. 

 1. Ett nytt koncept klart för NK Saluhall

  Nordiska Kompaniet i Stockholm har inlett ett omfattande förnyelsearbete med syftet att stärka positionen som ett varuhus i världsklass. NK Saluhall är en viktig del av denna förnyelse.

  Läs mer på MyNewsDesk

 2. Henrik Andréasson blir ny vd för Nordiska Kompaniet

  Henrik Andréasson utses till ny vd för AB Nordiska Kompaniet. Han kommer att leda NK:s varuhus i Stockholm och Göteborg och ingå i Hufvudstadens koncernledning som chef för affärsområdet NK. Henrik tillträder tjänsten senast den 6 augusti 2018.

  Läs mer på MyNewsDesk

 3. Nordiska Kompaniet tar steget in i en ny epok

  Nordiska Kompaniet i Stockholm inleder nu ett omfattande förnyelsearbete med syftet att stärka positionen som ett varuhus i världsklass. Varuhuset kommer att bli lyxigare, större och mer personligt. Avtal är redan tecknade med fyra internationella lyxvarumärken som kommer flytta in på gatuplan under det närmaste året. Dessutom växer NK för första gången när delar av Parkaden blir varuhusyta.

  Läs mer på MyNewsDesk

 4. Nordiska Kompaniet gör utställning med 3D-printade modeikoner

  Nu kan du se den långbrättade hatten, cocktialkänningen, stilettklackarna, clutchen och flugan i ny form. Den 13 september är det premiär för utställningen Artificiella ikoner där NK har skapat några av modehistorians mest ikoniska plagg med hjälp av 3D-printers.

  Läs mer på MyNewsDesk

 5. NK uppmärksammar morgondagens lysande stjärna med utmärkelsen Nordiska Kompaniets Framtidslöfte på NK Galan 2017

  Den 25 september är det återigen dags för Nordiska Kompaniet att främja och premiera modeskapare och varumärken under NK Galan på Berns i Stockholm. Nu presenterar NK, tillsammans med årets jury, de nominerade i kategorin Nordiska Kompaniets Framtidslöfte där vi i år ser ett svenskt varumärke bland kandidaterna.

  Läs mer på MyNewsDesk

Läs mer på MyNewsDesk
Dela