Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Hållbarhet header.

Älska det senaste, dyrka det eviga.

Även om vi på NK älskar trender slår vårt hjärta extra för det klassiska och tidlösa. För det som är evigt blir aldrig gammalt. Det som är evigt lever vidare genom tid och rum. Här kan du ta del av vad vi gör och hur vi tänker för att skapa förändring i rätt riktning.

Vår kontext

Hållbarhet på NK.

MER UTTRYCK, MINDRE AVTRYCK.

Alla saker som produceras skapar ett klimatavtryck. Och eftersom modebranschen är ett jättemaskineri med en lång värdekedja blir koldioxidpåverkan stor. Vi är medvetna om att vår bransch är långt ifrån hållbar. Därför jobbar vi på att skapa fler möjligheter för människor att uttrycka sig på utan att öka sitt avtryck. Därför utvärderar vi kontinuerligt och ställer krav på de varumärken och produkter som finns under vårt tak. Människors behov av att uttrycka sig genom mode och vackra saker kommer inte att försvinna. Vår roll är att möta dessa behov och utforska nya metoder, nya material och nya former.

hållbarhet

Prick.

NK I STOCKHOLM OCH NK I GÖTEBORG ÄR MILJÖCERTIFIERADE BYGGNADER

prick

325 LADDPLATSER FÖR ELBILAR PÅ NK PARKERING

Prick.

100 % GRÖN EL I HELA VARUHUSET

Prick.

95 % MINSKAT KLIMATUTSLÄPP SEDAN 2010

VÅRT SORTIMENT

PLAGG FÖR PLAGG, PRYL FÖR PRYL.

Vi jobbar utifrån en standard som ställer krav på alla våra leverantörer och rustar upp för en ansvarsfull värdekedja. Samtidigt arbetar vi med att kurera utbudet och utvecklar vår egen definition för hållbara produkter. Vår standard fungerar som ett riktmärke för de varumärken som finns under vårt tak. Den innehåller till exempel riktlinjer om sociala förhållanden, reglering av farliga kemikalier och dokumentation av ursprung och päls. Vårt långsiktiga mål är att varuhuset successivt ska präglas av större valmöjlighet av bättre produkter. Vår målsättning fram till 2030 är att dubbla antalet hållbara varor varje år.

Läs mer om NK Standard

Hållbarhet NK.

VÅRA VARUHUS

Hållbarhet NK.

BAKOM KULISSERNA.

Bakom kulisserna har vi länge jobbat med ett mer hållbart varuhus. Allting omfattas av denna strävan, från påsen du lägger dina nya saker i till driften av varuhuset. Vårt fokus är att minska vår energianvändning på alla sätt vi kan. Vi har bland annat förbättrat energiprestanda, satt upp solceller på taket och köper sedan flera år tillbaka bara in grön el. Vi tar steg för steg mot vårt mål: att minska våra utsläpp och ha en fossilfri drift 2030.

VÅRT ERBJUDANDE

KÄRLEK SOM HÅLLER.

Vi älskar kläder som håller stilen oavsett tid eller rum. Kläder du med stolthet bär med dig genom livet. Därför gör vi plats för fler varumärken som likt Filippa K, MiniRodini och Patagonia skapar kollektioner som varar länge. Hos oss kan du även ta hand om dina gamla trotjänare i garderoben. På NK:s skrädderi får dina kläder ny form och design genom ett anrikt hantverkskunnande. I vårt skomakeri får du hjälp med klassisk skovård, reparationer eller att ta fram ett par skräddarsydda skor. Genom att visa dina gamla favoriter den kärlek, ömhet och respekt de förtjänar är de dig trogna genom livet. Hurra för den eviga klädkärleken!

Hållbarhet NK.

LÄS MER OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

NK Saluhall.
Under ett och samma tak har vi samlat några av Sveriges främsta mataktörer. Här hittar du miljömedvetna smaksensationer och råvaror av högsta kvalitet.
Nk guide.
Se vår shoppingguide här och upptäck mer av vårt unika universum av mode, sport, mat och inredning.
Hantverk på NK
I varuhuset ryms många servicetjänster som ser till att dina bästa investeringar håller livet ut. Upptäck NK Skomakeri och många fler.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet