Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Omarrudberg2023

Inspireras av Sveriges bäst klädda män 2023

I maj bjöd magasinet Café in till vårens stora modefest och prisutdelning av Sveriges bäst klädda man 2023 – som i år firades i Ljusgården på NK. Inspireras av fyra välklädda vinnares stil; Omar Rudberg, Benjamin Ingrosso, Lalle Johnson och Ben Gorham. 

Shoppa herrmode

Omar Rudberg

Bonsai, stickad väst 3 999 kr, Stone Island, byxor, 4 799 kr

OMAR RUDBERG

Vinnaren av Sveriges bäst klädda man 2023 var klädd i NK Herrtrend under Cafés prisutdelning. Välkommen till varuhuset för att shoppa Omars stickade väst från Bonsai och byxor från Stone Island eller inspireras av looken i vårt urval nedan. 

Cafés vinnarmotivering: 

Ingen svensk man personifierar modebilden 2023 bättre än skådespelaren och artisten Omar Rudberg. Han pushar ständigt gränserna mellan manligt och kvinnligt i ett lustfyllt inspirerande sätt att klär sig. Hans garderob bygger på kontraster mellan hårda och mjuka material, avklätt och uppklätt. Minimalistiskt och extravaganta. En 24-årig stilikon och förebild för miljonpublik.

Benjamin Ingrosso

BENJAMIN INGROSSO

Välj ett par solglasögon med attityd tillsammans med en monokrom outfit – då har du lyckats med en riktig vinnarlook à la Benjamin Ingrosso, som i år knep femteplatsen på Cafés lista. 

Cafés vinnarmotivering:

En av landets största underhållare klär sig också som en stjärna. Utsvängda jeans med hög midja, linne och skinnjacka. Mycket mer krävs inte med den utstrålningen.

Lalle Bild

Foto: Milad Abedi

Lalle Johnson

Inspireras du av stylisten Lalle Johnson är det kostym med en twist som gäller. Välj en stickad slips eller ett par solglasögon som sticker ut för att lyckas med stilen.  

Cafés vinnarmotivering:

Café- och Kingmedarbetaren Lalle Johnson prenumererar på topp 10-placeringar på den här listan sedan urminnes tider. Alltid oklanderligt klädd med en enorm känsla för färger, material, passform och kombinationer. En sann inspiratör.

Ben Gorham bild

Foto: Kasper Kasprzyk

Ben Gorham

Vill du klä dig lika avslappnat stilmedvetet som BYREDOS grundare Ben Gorham är det exklusiva sneakers och sweatpants som gäller. 

Cafés vinnarmotivering:

Ben har den extremt avundsvärda förmågan att se bra ut i precis allt han sätter på sig, från sweatpants och t-shirt till en skräddarsydd kostym från AW Bauer. Garderoben är välfylld med designerkläder, superlimiterade Nike-sneakers och armbandsur.

Logga in