Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Charlotte Tilbury

NU KAN DU UPPTÄCKA CHARLOTTE TILBURY PÅ NK

Äntligen har det hyllade skönhetsvarumärket anlänt till Sverige – välkommen att bli en del av Team Tilbury på NK. 

Charlotte Tilbury Beauty lockar fram den vackraste versionen av oss själva genom att stärka, inspirera och skapa makeup- och hudvårdsprodukter som uppfyller alla våra drömmar. Charlotte Tilbury MBE, känd som "the makeup artist to the stars", har mer än 30 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Varumärket Charlotte Tilbury Beauty är hyllat av de största stjärnorna och modellerna – och nu är det äntligen dags för Sverige att upptäcka Charlotte Tilburys värld på NK i Stockholm och på nk.se – exklusiv återförsäljare i Skandinavien. 

Besök Charlotte Tilburys popup i ljusgården

Till och med den 8 oktober kan du besöka en inspirerande och färgstark Charlotte Tilbury-värld i Ljusgården på NK. Vid Charlottes magiska luftballong bjuder vi in till en Instagram-tävling med chans att vinna en 60 minuter Tilbury Transformation (värde 650 kr). Ta en bild vid luftballongen och hashtagga ditt foto med #charlotteinsweden för att delta. Vid köp av Charlotte Tilbury-produkter kan du även tävla i lyckohjulet Spin to Win. 

Du hittar varumärkets permanenta yta på NK Beauty i Stockholm, Entréplan. 

Charlotte Tilburys skönhetstjänster på NK

Oavsett om du bokar en kostnadsfri 15 minuter Glow & Go hudvårdskonsultation eller en 60 minuter Tilbury Transformation för 650 kr så får du ta del av proffsens hemliga tips och tricks för att uppnå ett fantastiskt resultat. Priset för en Tilbury Transformation kan lösas in vid köp av produkter från Charlotte Tilbury. 

Boka en Makeup Magic Masterclass

Förverkliga dina skönhetsdrömmar tillsammans med en av Charlotte Tilburys makeup- och hudvårdsexperter under en Makeup Magic Masterclass. Priset för din masterclass kan lösas in vid köp av produkter från Charlotte Tilbury så att du kan återskapa experternas magi hemifrån. 


"Darlings, I am so excited to be sharing all of my beauty secrets with NK"

Välkommen att vägledas bland Charlotte Tilburys sortiment av nyheter och bästsäljare – från den ikoniska och prisvinnande Charlotte’s Magic Cream och glowfavoriten Hollywood Flawless Filter, till det hyllade läppstiftet Pillow Talk Matte Revolution Lipstick. 

Charlottes PILLOW TALK-hemligheter

Den prisade Pillow Talk-serien innehåller magiska skönhetsprodukter för ögon, läppar och kinder som tar dig direkt från kontoret till en glittrande utekväll. Upptäck favoriterna Pillow Talk Push Up Lashes Mascara, Pillow Talk Matte Revolution Lipstick och Pillow Talk Beauty Light Wand nedan. 

Uppnå ett omedelbart glow

Bland Charlotte Tilburys hyllade hudvårdsprodukter hittar du bland annat den prisvinnande Charlotte's Magic Cream. Ge huden en omedelbar fuktboost och en fylligare känsla med maximal lyster. Med hyaluronsyra, c- och e-vitamin och plumpeffekt ger den ett resultat efter bara 28 sekunder. Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir är ett högpresterande serum som ljusar upp hyn och återfuktar alla hudtyper. 

Hitta din perfekta match

Den hyllade Charlotte's Beautiful Skin Foundation är nästa generations high-performance foundation med utjämnande och porförtunnande effekter. Storfavoriten Airbrush Flawless Foundation är en viktlös, heltäckande formula med en naturligt matt finish. Charlottes setting powder inom Airbrush Flawless-serien får din hud att kännas som lyxig, mikrofin kashmir. 

upptäck hela sortimentet

Logga in