Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nyckelerbjudande

NK-serien – Exklusivt för dig som nyckelmedlem

Nu presenterar Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören konsertsäsongen 2023-2024 i Berwaldhallen. Du som NK-Nyckelmedlem erbjuds den exklusiva konsertserien NK-serien.

Nu presenterar Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören konsertsäsongen för 2023–2024 i Sveriges Radios konserthus Berwaldhallen. Vi är glada att äntligen kunna presentera NK Seriens nya säsong för dig som Nyckelmedlem på NK.

NK Serien bjuder på världsartister och gästande dirigenter som tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören ger besökaren stora musikupplevelser och nya upptäckter till ett bättre pris som Nyckelmedlem.

Våra två abonnemang:

  • NK Serien Liten Fem konserter med 25 % i avdrag på ord. pris (476–1675 kr).
    I NK Serien Liten 2023–2024 får du bland annat möta stjärnpianisten Leif Ove Andsnes, njuta av Griegs Pianokonsert och 150-årsjubilerande Sergej Rachmaninovs tredje symfoni. Klicka nedan för att se alla konserter som ingår i NK Serien Liten. Med NK Serien Liten får du bjuda med dig en vän på konsert, läs mer om alla abonnemangets förmåner nedan.

    NK SERIEN LITEN   FÖRMÅNER

 

  • NK Serien Mellan – 8 konserter med 30 % i avdrag på ord. pris (722–2520 kr).
    I NK Serien Mellan 2023–2024 får du bland annat möta stjärnsolister som pianisten Leif Ove Andsnes, violinisten Hilary Hahn och sopranen Johanna Wallroth. Berwaldhallens populära Julkonsert ingår även i serien. Klicka nedan för att se alla konserter som ingår i NK Serien Mellan. Med NK Serien Mellan får du bjuda med dig en vän på konsert, läs mer om alla abonnemangets förmåner nedan.

    NK SERIEN MELLAN   FÖRMÅNER

 

Köper du ditt abonnemang före den 31 maj bjuder vi på en biljett till konserten Aniara den 30 aug som ingår i Östersjöfestivalen. Entré till samtal på museet VRAK ingår i konsertbiljetten. Separat biljett krävs för inträde.
 
Varmt välkommen till en ny säsong i Berwaldhallen. 

Logga in