Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ceremonia på NK Beauty.

Revolutionerande hårvård från Ceremonia.

Upptäck nya hårvårdsmärket Ceremonia på NK. Vi har träffat grundaren, Babba Rivera, för att höra mer om produkterna som nu finns tillgängliga på NK Beauty och online.

Hur skulle du beskriva Ceremonia?
Ceremonia är ett nytt hårvårdsmärke som hämtar inspiration från ritualer och ingredienser i latinamerikansk kultur. Våra produkter är fyllda med näring för hårbotten och håret. Vi bidrar till en vårdande rutin som inte bara får ditt hår att kännas friskt och väldoftande, men som också har en positiv effekt håret över tid. 

Vilken är den viktigaste ingrediensen i din hårvård?
Den viktigaste ingrediensen är det faktum att vi tillverkar alla våra formulas från grunden i vårt egna utvecklingslab i New York. Vi ersätter ingredienser som silikoner, sulfater och parabener med naturliga ingredienser från Latinamerika med vetenskapligt bevisade fördelar. Några av ingredienserna vi jobbar med är guava, maracuja, babbassu, cupuacu, aloe vera, ricinolja och papaya.

Vad kan vi förvänta oss av produkterna på NK Beauty?
– NK Beauty-kunden kan förvänta sig en berikande hårvårdslinje som möjliggör en transformation av hårhälsa, med oemotståndliga dofter som för tankarna till Latinamerika. 

Vilken är din personliga favoritprodukt från kollektionen?
Aceite de Moska som är vår första och mest sålda produkt. Aceite de Moska är en mirakelolja som fungerar på exakt alla hårtyper och balanserar hårbotten. Du applicerar oljan direkt på hårbotten, masserar in den och låter den sedan verka i 15 minuter innan du tvättar av den med schampoo. Jag gör denna rutinen 1–2 gånger i veckan och mitt hår har aldrig varit friskare. Det är tjockt, starkt och glansigt som när jag var liten.

Vilka är dina bästa tips för ett starkt och glansigt hår?
I evigheter har vi exponerats för produkter för glansigt hår, men som i själva verket är fyllda med silikoner. Detta ger illusionen av glansigt hår genom att silikonet sätter sig som en tunn ”plasthinna” runt hårstrået vilket i sin tur får dagsljuset att blänka och därmed ge illusion av glans. Vad många inte vet är att denna ”quick fix” torkar ut håret över tid och gör det mindre glansigt. Jag använder mig av våra Guava-produkter för glans, både Rescue Spray och Leave-in-conditioner som är fantastiska.

Ceremonias produkter är åter i lager i slutet av april.

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg

Curated by NK Beauty

Ceremonia är en del av Curated by NK Beauty, med varumärken som säljs exlusivt på NK. Här finns även Dr Barbara Sturm, French Girl Organics, Mantle, Augustine Bader och U Beauty.

Ceremonia NK Beauty