Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Euphoria makeup

Så lyckas du med din Euphoria-sminkning.

Den hyllade HBO-serien Euphoria inspirerar oss till glittrande, färgstarka makeup-looks. Stavroula Sklavounou från NK Beauty vet hur man gör för att lyckas med looken även på hemmaplan. Vi har samlat hennes bästa tips.

– Makeupen i Euphoria är alltid väldigt lekfull och full av fantasi. Den enda regeln är: det finns inga regler! Donni Davy, som är kreatören bakom sminket i serien, jobbar med mycket glitter, pärlor och färger i olika kombinationer. Här är mina fem bästa tips.

1: Grunda med återfuktande hudvård. 
– Börja alltid med att återfukta huden ordentligt, både i ansiktet och runt ögonen. Euphorias looks fokuserar mycket på ögonskuggor och täckande baser, vilket kan göra att huden lätt ser torr ut. Använd gärna en återfuktande mist mellan sminkstegen för extra fukt. 

2: Vit ögonskugga som primer.
– Använd en vit ögonskugga på hela ögonlocket innan du applicerar din färgstarka ögonskugga. Det får färgerna att poppa ännu mer.

3: Börja alltid med ögonen.
– När du ska lägga en makeup som kräver mycket färg och glitter är det en god idé att börja med ögonen. På så vis undviker du att sminkrester från ögonen faller ner och förstör din bas. Borsta bort resterna och lägg sedan foundation.

4: Satsa på rouge.
– Skippa solpudret för en perfekt look. Makeup-artisten Donni Davy lägger i stället fokus på en perfekt bas och uppiggande rouge. Använd rouge i krämform, eller blanda ihop med en hudkräm för en glowig look.

5: Lek med stenar och pärlor.
– Glittrande stenar och pärlor fulländar din Euphoria-look. Det finns inga regler när det kommer till placering – använd i stället för eyeliner, på ögonbrynen, invid fransraden eller någon annanstans.

Följ med när vi lägger en Euphoria-sminkning med NK Beauty på vår Instagram.

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg