Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skönhet som gör skillnad.

Vi hjälper dig att hitta rätt i skönhetsdjungeln bland naturliga ingredienser, mer hållbara förpackningar och produkter som är "cruelty free". Här är några varumärken från NK Beauty som på olika sätt bidrar till en lite bättre värld.

Naturliga ingredienser

Bland naturliga ingredienser räknas ingredienser som härstämmar från naturen och som respekterar miljön. I dag är det många produkter som innehåller bland annat ros, aloe vera och arganolja för att nämna några få, men allt fler varumärken satsar även på att förpacka produkterna i naturligt framtagna material. På NK hittar du naturliga ingredienser hos varumärken som RMS, Chantecaille, La Mer, Bamford och Tata Harper.

Refill

Allt fler varumärken väljer att sälja produkter i påfyllningsbara förpackningar. Det är inte bara snällare mot miljön – det är nästan alltid lika snällt mot plånboken. På NK hittar du bland annat påfyllningsbara serum och crèmer från YSL, dofter från Armani och Lancôme, läppstift från Dior och ögonskuggepaletter från makeup-favoriten Hourglass för att nämna några få. Läs mer om ögonskuggorna här

Veganska produkter

Vegansk och "cruelty free" beauty innebär produkter som är fria från djurtester och animaliska ingredienser. I dag är det allt fler varumärken som vågar ta ställning i resan mot en mer djurvänlig skönhetsindustri. Många varumärken erbjuder helt veganska och "cruelty free" produkter och, eller, förpackningar, bland annat Aesop, Ouai, Kevin Murphy, Le Labo och Beauty Disrupted. Läs mer om Beauty Disrupted här.

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg