Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nancyss

En modern hudvårdsrutin från Narcyss.

Hudvårdsvarumärket Narcyss grundades 2020 av bröderna Gustaf Törling and Oscar Knaust. Nu hittar du produkterna som både skyddar och reparerar huden på NK Beauty. Upptäck en rutin med allt allt från rengöring och ögonkräm till serum fyllda med aktiva ingredienser. Här är allt du behöver veta om varumärket.

Efter många år inom beauty- och modeindustrin i New York saknade Gustaf Törling ett hudvårdsmärke som talade till honom. Det blev startskottet för Narcyss – ett wellness-varumärke med fokus på både livskvalitet och hudvård med hög prestanda, naturliga råvaror och den senaste vetenskapen. Narcyss motto ”for a life well lived” är just det – fantastisk hudvård levererat med en ”extravagant touch”.

Vilken är din personliga favorit i Narcyss sortiment? 
– Jag älskar hela Regime No1-serien som är baserad på ingrediensgruppen Adaptogener. Adaptogener som Ashwagandha, Holy Basil, Rhodiola Rosae eller Reishi Mushroom har funnits tillgängliga för människan i århundraden och har inte börjat användas i hudvård förrän på senare år vilket är mycket spännande. Vårt fokus med Regime No1 är att skydda och reparera huden genom aktiva ingredienser – men även att ge huden lyster. Alla våra produkter är framtagna i vårt labb i Paris och producerade i fabriken i Lyon.

Vad betyder hudvård för dig?
– För mig ska hudvård vara enkelt och inspirerande. Jag gillar när ingredienserna är naturliga, vetenskapliga och aktiva, vilket är ledorden när vi skapar våra produkter.

Vilket tomrum fyller Narcyss på marknaden?
– Vi saknade ett varumärke som talade till oss och som kunde leverera den upplevelse jag söker i ett hudvårdsmärke. Jag har alltid inspirerats av 90-talets doftvarumärken, konst och populärkultur vilket genomsyrar Narcyss. Vi ville skapa något som inte bara är bra för dig, utan som även förändrar synen på "selfcare" och gör världen lite vackrare. 

Vem ska använda produkterna, tycker du?
– Narcyss är unisex men med en maskulin framtoning i både utseende, känsla, formuleringar och doft. Produkterna är skapade för människor som bor i en stad och dagligen utsätts för yttre, negativa faktorer, stress och för lite sömn. Regime No1 är en lyxig och sensorisk upplevelse i vardagen, samtidigt som den tar hand om dig och din hud.

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm