Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nathalie Schuterman

Nathalie Schuterman gästar NK med exklusivt mode.

Nathalie Schuterman tar plats på NK för att inspirera oss med exklusivt mode och inspirerande detaljer. Missa inte det exklusiva öppningseventet.

Nathalie Schuterman har länge varit ett namn på Sveriges modescen. Nu blir varumärket en del av Guest at NK i Göteborg från och med den 1 oktober. Vi fick en pratstund med Nathalie inför öppningen.

Hur känns det att få en yta på NK i Göteborg?
– Det ska bli jätteroligt att visa upp vårt varumärke på NK i Göteborg, så att fler får möjligheten att klämma och känna på våra fantastiska plagg.

Vad kan man som kund förvänta sig när man besöker Nathalie Schuterman?
– Man kan förvänta sig vackra tidlösa plagg av högsta kvalitet och högklassig service. Vi vill att man som kund ska bli inspirerad när man besöker oss.

Vem är den typiske kunden hos er?
– Vi riktar oss till dig som uppskattar kvalitet, hållbarhet och moderna klassiker. För personen som vill skapa en garderob som fungerar år efter år, säsong efter säsong med klassiska plagg med feminina inslag och vackra detaljer.

Hur ska man klä sig i höst?
– I en tjock kashmirtröja, en stor kavaj, ett par höga stövlar och gärna något plagg i läder.

Vad är tre plagg du aldrig skulle klara dig utan?
– Kjolen är mitt favoritplagg, kashmirtröjan för att hålla värmen och sköna sneakers som jag kan gå långt i.

Vad är ditt bästa minne av NK?
– Jag har ett härligt minne från när min son Marcus var liten och skulle få välja en ny säng på NK. Personalen var gulliga och lät honom springa runt mellan sängarna, han kastade sig i dem och hoppade från säng till säng tills han hittade sin favorit.

Hitta till
GUEST AT NK.

Guest at NK, Plan 2 Tel: 031-710 11 22 Göteborg