Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ex nihilo ny doft

Ny doft från Ex Nihilo hyllar klassiska parfymerier.

Följ med på en doftresa som hyllar den klassiska ingrediensen silveriris. Ex Nihilos nyhet hittar du exklusivt på NK Beauty.

I januari lanserar det uppskattade parfymhuset Ex Nihilo en ny doft i sin Initiale Collection. I nyheten Iris Porcelana får du följa med på en inspirerande doftresa som är en poetisk hyllning till växten silveriris. Den har historiskt sett varit väldigt framträdande inom franska parfymerier. Doften säljs exklusivt i Sverige på NK Beauty i Stockholm och Göteborg.

Framtagen av den hyllade parfymören Dalia Izem inger doften en modern tolkning av klassiska franska parfymer. Resultatet blir en len doft som blandar blommiga toner med toner av sandelträ, och blir ett med huden på den som bär den.

Som toppnot har Iris Porcelana en lätt bris av luktviol, följt av hjärtnoter med ekologiskt odlad silveriris  från södra Frankrike. Doften landar sedan mjukt i basen av kryddiga mysktoner. Kollektionen Initiale vill hylla de bästa råvarorna för sofistikerade parfymer och har nu elva dofter däribland omtyckta Cologne 353 och Gold Immortals.

Ex Nihilo, Iris Porcelana EdP, 100 ml, 2 500 kr.

Doften finns endast tillgänglig i fysisk butik och lanseras i slutet av januari. Välkommen till NK Beauty, Entréplan, i Stockholm och NK Beauty, Entréplan i Göteborg.

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg