Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Shiseido släpper produkter med läkande egenskaper.

Nu släpper Shiseido två produkter exklusivt på NK. Produkterna ingår i den lyxiga Future Solution LX-serien och är berikade med den japanska, helt unika örten enmei som har läkande egenskaper. Här är allt du behöver veta om serien.

Vad gör den nya serien Future Solution LX Legendary Enmei från Shiseido så unik?
Legendary Enmei är den ultimata premiumhudvården. Produkterna är framtagna som en hyllning till Shiseidos exceptionella teknologier, sällsynta ingredienser och kreativa expertis. Jag är säker på att produkterna kommer att uppskattas av våra kunder tack vare den sensoriska upplevelsen, de japanska detaljerna och resultatet – en ungdomligare, förnyad hud med otrolig lyster.

Vad är tanken bakom designen de vackra förpackningarna?
– Designen är lyxig och autentisk, inspirerad av den japanska kulturen. Färgen och formen hämtar inspiration från nyckelingredienserna enmei och green treasured silk, med en pärlemorfärg som reflekterar flera olika färger, likt ett norrsken. Ytterförpackningarna smyckas med ett sigill – en japansk mizuhiki-knut. Denna knut används ofta på presenter och inbjudningar i Japan för att ge lyckönskningar till någon.

På vilket sätt är den japanska örten enmei bra för huden?
– Den legendariska och sällsynta japanska örten enmei främjar uttrycket av en gen som spelar en viktig roll för att få huden att bete sig mer ungdomligt. Den återskapar vackra, ungdomliga hudceller genom att stimulera produktionen av livslängdsgenen, surtuin 1, vilket främjar hudens regenerering och ger snabbare förmåner mot åldrandet. Hudens fasthet förbättras och huden blir klarare och jämnare.

Vad skiljer serien från andra anti-ageing-serier?
Legendary Enmei är är global hudvårdslösning som du kan använda hela livet. Produkterna behandlar alla ålderstecken så oavsett bekymmer får en definierad och förnyad hud med en ultimat lyster.

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg