Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Soleil

Låt solen skina på bordet med Hermès nya middagsservis.

Soleil d’Hermès är en middagsservis om 24 delar som går i vitt och djupt, strålande gult. Den är det perfekta sättet att förgylla sommarens stunder kring matbordet med familj och vänner, och finns tillgänglig på NK från och med juni.

Grafisk men delikat. Middagsservisen Soleil d’Hermès är ett samarbete mellan illustratören Arielle de Brichambaut och Hermès hantverksexpertis, under ledning av Benoit Pierre Emery, creative director för La Table Hermès. Arielle de Brichambaut var även kreatören bakom tidigare succéekollektioner som Balcon du Guadalquivir och Bleus d’Ailleurs.

Med tunna svarta streck antyds motiv som palmblad eller solfjädrar, och utgör en vacker kontrast till den varma, gula nyans som pryder tallrikar, uppläggningsfat, koppar och tekannor. Servisens 24 delar lyser upp vilket bord den än används på och är en hyllning till sommar, fest och gemenskap.

Soleil d’Hermès är ett utsökt exempel på harmoni mellan material, färg och design, och får oss att tänka på vilket underverk solen är – en livgivande himlakropp som ger rytm till vår tillvaro här på denna blå planet.

Välkommen till Hermès på NK i Stockholm, Entréplan.

Hitta till
Hermès.

Hermès, Entréplan Tel: 08-505 02 797 Stockholm